2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین معلماش درجه یک هستن،بیشتر با روش های جدید تدریس میکنن،تو ابتدایی بعضی دروسو با بازی یاد میدن

کاردستی زیاد درس میکنن،محبطش تمیزو مذهبی تره،مثلا ترانه های  چاووشی مجاز وشادو...میزارن تو زنگ های تفریح یاسر صبحی

همیشه به دخترو پسرا روز دخترو پسر خود مدرسه هدیه میده

به دانش آموز زیاد ارزش قاعلن و پیگیرن شدید،

چرا میگی کوفتو زهرمارزحمت کشیدن نوش جونشون

اره عزیزم زحمت کشیدن ک همش پارتی خواهر من معدلش از  تمام اینا بالاتر بود بخاطر نداشتن پارتی ننوشتنش😃

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

اره عزیزم زحمت کشیدن ک همش پارتی خواهر من معدلش از تمام اینا بالاتر بود بخاطر نداشتن پارتی ننوشتنش� ...

اصلا ربطی به پارتی نداره زیاد،من پسرمو ثبت نام میکنم

باید خونواده شهید بود و خود والدین کارمند

اصلا ربطی به پارتی نداره زیاد،من پسرمو ثبت نام میکنمباید خونواده شهید بود و خود والدین کارمند

کارمند ک مادر و پدرم هردو تحصیل کردن شهید هم تو خانواده هست درجه ۲ منتهی اینا بهانه اس

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /: