2777
2789
عنوان

حلالم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
قرصو بذار کنار ارزو... تو باید رو خودت و افکارت تسلط داشته باشی... و اینکه عذاب وجدانو بذار کنار قسم ...

سعی میکنم عزیزِ دلم

واقعا داشتم به مامانم میگفتم دوستان نی نی سایت پیگیر هستند و دعا میکنند.ادم چقدر دلش آروم میشه...انگار خدا داره با زبون اونا باهات حرف میزنه.

چقدر خوبه آدم هایی هستند که بدون هیچ گونه نفع و ...برات صادقانه دعا میکنند.

می‌دونی در دنیایِ حقیقی حتی ۱ نفر حالم رو نپرسید:)

کسایی که دوستشون داشتم ،براشون ی زمانی وقت گذاشتم...فک میکردم ی روز به دردم بخورند :)

البته من که این حال تجربه کردم چندتا چیز فهمیدم

هیچ موقع کسی رو قضاوت نکنم!

مادر بزرگم همیشه منو مامانم میدید ناراحت میشد...همیشه وقتی فا ل چیزی می‌گرفتم از سرگرمی ی نشونه هابی ازش می‌دیدم...خلاصه هم دوسم داشت هم ناراحت بود... همیشه میگفتم این چه وضعی هست منم پدر ندارم ولی حسودی نمکینم...اون روز برق ها رفته بودن ماشاالله از ساعت ۳ ظهر تا شب ۱۰‌

همسایه تو تراس با دختر و نوه اش بود...میخندیدن 

من دلم بدجور گرفت نکه به اونا حسودی کنما به حال خودم...

مادربزرگم ۶۰ ساله برا مادر ندیدش گریه میکرد منم میگفتم آخه یعنی چی(البته همه میگن)...بعد متوجه شدم طفلک با هر خوشی با هر نعمت با هر نفس چه عذابی میکشه 

همش میگه مامانم بود ...

خیلی برام تجربه عجیبی بود البته که کامل درست نشدم فقط دلم به مهربون بودن خدا گرمه

خوشحالم دوستان دارم که منو ندیده دعا میکنند با زبانی باهاش گناه نکردم.

مرسی که بیادم هستی

لطفاً منو فراموش نکن ❤️

چیزی برا جبران محبتت ندارم فقط امیدوارم خدایِ مهربون به هرچی میخوای آمین بگه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سعی میکنم عزیزِ دلمواقعا داشتم به مامانم میگفتم دوستان نی نی سایت پیگیر هستند و دعا میکنند.ادم چقدر ...

عزیزدلی با این همه مهربونیت از خدا میخوام بهترینارو سر راهتون قرار بده... ببین خیلی از آدم ها با رفتارهای گوناگون سر راه ما قرار میگیرن که مورد امتحان الهی قرار بگیرم... حرف دیگران نباید تاثیری روی زندگیت بذاره... از هیچ کس و هیچ چیز توقع نداشته باش... حس کن تنهایی... و تمام تلاشت رو بکن بدون اینکه منتی سر کسی بذاری... عذاب وجدانم برای کارهای کرده و نکردت نگیر... گذشته چیزی که باید با خودش داشته باشه درس و عبرته... چیزای بیشتر برداری ازش به روی دوشت سنگینی میکنه... پس گذشته رو رها کن و فقط رو به جلو باش... خودت رو آماده ظهور حضرت مهدی کن... خودت رو از دنیای کوچکت بکش بیرون... این دنیا بزرگتراز این حرفاست... دوستت دارم دوست مجازی 🌷♥️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.