2777
2789

من روتین پوستی رو تقرین ۵ ساله شروع کردم تو این پنج سال چندین مدل آبرسان امتحان کردم که تجربه اش رو باهاتون به اشتراک میزارم 

صد ساعته کلینیک: (امتیاز من بهش ۷ از ۱۰) آبرسان خوبیه بنظرم برای استفاده روزانه می‌تونه مفید باشه آبرسان خوب و عمقیه ولی چربی زیادی داره و برای پوست های چرب و حساس و پوست های دارای جوش های زیرپوستی توصیه اش نمیکنم حاوی مرطوب کننده است و بعدش نیاز به مرطوب کنندگی ندارید + دیر جذبه ارزش قیمتش رو نداره

توریدن:(امتیاز من ۹ از ۱۰) فوق العاده است خیلی خوبه خیلی زودجذبه چندین نوع هیالورنیک اسید داره آبرسانی عمقی داره پنتانول و سایر ترکیب های مناسب برای پوست های حساس رو داره فاقد هرگونه چربی و برای تمامی تایپ پوستی ها مناسبه حتی یک بار من محصول رو گذاشتم سرد بشه خنک بشه بعد استفاده کردم تا چندین لایه زیر پوستم سرمای اون محصول حس میشد به مرطوب کننده نیاز داره ولی اصلا تمدید نمی‌خواد یک بار استفاده اش تا یک روز کامل آبرسانی میده 

دکترجارت:(امتیاز من۸از۱۰): آبرسان خوبی بود ولی بنظرم میشه محصولات خیلی بهتری با این رنج قیمت پیدا کرد آبرسانی خوبی داره حتما به مرطوب کننده نیاز داره برای پوست های حساس مناسب نیست و نیاز به تمدید زود به زود داره مثلا هر چهار ساعت یکبار تمدید میخواد 

تاتچا:(امتیاز من۱۰از۱۰) عالیییییی بود من از مدل پوست چربی استفاده کردم برای پوست های حساس و چرب محشره چربی نداره سبوم رو کنترل می‌کنه ترکیباتش خیلی قویه و بتاگلوکن داره قیمتش بالاست ولی ارزشش رو داره آبرسان نیاز نداره

نامبوزین:(امتیاز من۱۰از۱۰) این هم عالی بود قیمت خیلی مناسبی داره چربی اصلا نداره برای پوست های حساس مناسبه ضد قرمزی و ضد لک داره فوق العاده زود جذبه و اصلا نیاز به تمدید نداره آبرسانی خیلی خیلی عمیقی داره ترکیبات فعال نداره و هیچ تداخلی با محصولات دیگه اتون ندارن مرطوب کننده نیاز داره 

دوست دارید بقیشون هم معرفی کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلینیک اصلا سنگین نیست 🤔 و خیلی خیلی زود جذب میشه

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خوشحالم تونسته مفید باشه بله برای محصولات مو هم زیاد استفاده کردم اونم میزارم

واقعا مرسی از لطفت =))))

خیلی کم پیدا میشه کسی این چیزا رو بگه معمولا همه فقط تبلیغ میکنن از یه برند

راستی من بین سرم نیاسینامید اوردینری و بالانس موندم کدومو انتخاب کنم؟ یا اگه سرم دیگه ای برای جوش های زیرپوستی میشناسید معرفی کنین ممنون

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...