2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از بیش از نوزده ابرسان

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست

از بین ایرانی ها تیپیک و هیال رو استفاده کردم 

تیپیک:(امیتاز من ۷از ۱۰) آبرسان خوبیه برای استفاده روزانه خوبه کمی چربی داره ولی سنگین نیست نسبتا رو جذب میشه مرطوب کننده نمی‌خواد اگر پوستتون فانگل اکنی داره توصیه نمیکنم ولی برای پوست های چرب و خشک هر دو مناسبه اگر ترشح سبوم صورتتون زیاده بعدش از سرم های متعادل کننده استفاده کنید ولی ابرسان به تنهایی باعث ترشح چربی نمیشه توصیه ام برای سرم اختیاری بود نیاز به تمدید داره نهایتا دو بار در روز نسبت به سایر ایرانی های هم رده این بهترین بود

هیال:(امیتاز من ۳ از ۱۰ ) : توصیه اش نمیکنم صادقانه ابرسان ضعیفی بود نیاز به تمدید خیلی شدیدی داره حتی پوست هایی معمولی که دهیدراته نیستن هم جوابگو نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مرسی از لطفت =))))خیلی کم پیدا میشه کسی این چیزا رو بگه معمولا همه فقط تبلیغ میکنن از یه برند

خواهش میکنم عزیزم 💓

من کلا محصولات مراقبتی خیلی دوست دارم اگر بتونه به انتخاب شما هم کمک کنه هر چند وقت یک بار تجربه ام رو میزارم بتونید برای انتخاب محصولاتتون بهتر تصمیم بگیرید 

راستی من بین سرم نیاسینامید اوردینری و بالانس موندم کدومو انتخاب کنم؟ یا اگه سرم دیگه ای برای جوش ها ...

من از بالانس استفاده نکردم اوردینری گلورسپی تیام و ......

ولی برای جوش های زیرپوستی نیاسینامید خیلی انتخاب خوبی نیست 

من از بالانس استفاده نکردم اوردینری گلورسپی تیام و ......ولی برای جوش های زیرپوستی نیاسینامید خیلی ا ...

اع شما چی پیشنهاد میدین ؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

آبرسان استرا:(امیتاز من ۸از۱۰) آبرسان خوبی بود خیلی عمقی نبود نیاز به تمدید داره حداکثر دوب از در روز به نسبت قیمتش محصول معمولی بود برای پوست های چرب و حساس توصیه نمیشه مرطوب کننده هم نیاز نداره

آبرسان کزارکس:(امیتاز من ۶از ۱۰) خیلی معمولی بود برای پوست های دهیدراته مناسب نیست چربی داره و برای پوست های خشک ولی دهیدراته توصیه میکنم مرطوب کننده نیاز نداره نیاز به تمدید بالا داره 

آبرسان راندلب(امیتاز من ۹از۱۰)آبرسان خیلی خوبیه عمقی و زود جذبه برای همه پوست ها حتی حساس مناسبه هیچ خطری ندارد ترکیبات تسکین دهنده خیلی خوبی داره مرطوب کننده نیاز نداره نیاز به تمدید اصلا نداره بیش از یک روز رو جوابگوعه 

آبرسان پیوریتو(امیتاز من ۹ از۱۰) این آبرسان هم خیلیییییی عالی بود عمقیه و برای همه پوست ها مناسبه حتی حساس ترکیبات خیلی قوی داره برای پوست های دهیدراته کاملا مناسبه مرطوب کننده نیاز داره اصلا تمدید نمی‌خواد ترکیبات فعال نداده میتونید با همه محصولاتتون استفاده کنید خیلی هم زود جذبه 

آبرسان pdrn مدیکیوب(امیتاز من ۸ از۱۰) برای پوست های چرب و حساس و فانگل اکنی مناسب نیست و بیش بالاست کمی دیر جذبه و مرطوب کننده نمی‌خواد عمقیه ولی برای پوست های دهیدراته جوابگو نیست تمدید نمی‌خواد مرطوب کننده نمی‌خواد یک مزیت داره اونم pdrn عه درصد مطلوبی از pdrn رو داره برای کسایی که نمی‌دونم این ترکیب اسپرم سالمونه که برای ضد پیری ازش استفاده میشه و خیلی هم عالیه یعنی در عین جوانسازی هیچ خطری به پوست وارد نمیکنه برعکس کلاژن که نیاز به ساخت داره این ماده خودش مستقیم جذب میشه و خیلی زود اثر می‌کنه اما اگر به دنبال ضد چروک میگردید این آبرسان مناسب نیست برای ضد چروک محصولات قوی تری نیازه

اع شما چی پیشنهاد میدین ؟

برای نیاسینامید گلورسپی از همه بهتره بعدش بیوتی آف جوسان

اما به طور کلی برای جوش های زیرپوستی ترکیب های حاوی bha عالین ولی نکات استفاده اش زیاده که با چی استفاده بشه با چی استفاده نشه من ترجیح میدم تونر یا شوینده اش رو داشته باشم بهترین شوینده ای که داشتم اینیسفری بود مدل بیجا و آتش فشان هر دو مناسبن و تونر کزارکس و اوردینری خیلی خوب بودن و تونر اکوال بری که محشره  ولی اگر پوستت حساسه خیلی دقت کن به ترکیبات محصولات و اینکه تونر و شوینده رو همزمان استفاده نکنید اگر پوستتون حساسه از lha هم میشه استفاده کرد نیاز به لایه برداری هم دارید بهترینشون اسنس سویا میکسونه 

برای نیاسینامید گلورسپی از همه بهتره بعدش بیوتی آف جوساناما به طور کلی برای جوش های زیرپوستی ترکیب ه ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...