2777
2789
عنوان

شیش ماهه عروسی کردم از زندگی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 42 پست
این تا منو نکشه نمیمیره تو این ۶ ماه سکته کردرفت اتاق عمل رگ قلبش پاره شد ولی هیچیش نشد😐

واییی ببین شوهرتو راضی نمیکنی حداقل بری شهر اونجا سرگرمی نداری اصن برای دکتر رفتنم مشکل داری اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲۰۰کلاس همسرداری شرکت کن

شوهرت میاد تو مشتت

از شوهر من بدتر نیست که خوب شده الان

ایتا داری یا اینستا

بزن تو گوگل کانال تنها مسیر آرامش عضو شو

همه کلاسهای خوب داخلش سنجاق شده

۲۰۰تومان

واییی ببین شوهرتو راضی نمیکنی حداقل بری شهر اونجا سرگرمی نداری اصن برای دکتر رفتنم مشکل داری اخه

گفتم که نمیشه همه مال و اموالشونو زدن به نامش که وایسه نوکریشونو بکنه😏

همینو که زده زیر حرفش خونه رد بهونه کن بگو اعصابم بریزه به هم برای بچه بده ،یه روزایی برو خونه ی مادرت اینا یا استراحت کن 

وقتی داره حرف میزنه آره آره ‌ و چشم و بله و اینا بگو که هم نخوای ادامه بحث بدی هم بفهمه هم صحبت خوبی نیستی 

همینو که زده زیر حرفش خونه رد بهونه کن بگو اعصابم بریزه به هم برای بچه بده ،یه روزایی برو خونه ی ماد ...

گفتم گفت طلاق بگیر🙂حرفم باهاش نمیزنم میره همه جا میگه عروسم لاله حرف نمیزنه😂😂😂بخدا دیوونه س

گفتم گفت طلاق بگیر🙂حرفم باهاش نمیزنم میره همه جا میگه عروسم لاله حرف نمیزنه😂😂😂بخدا دیوونه س

فقط بهونه کن برای استراحت 

بگه لالی بهتر 

خیلیا هستن دورن ولی شوهره به هر  بهونه ای  بیست و چهارم خونه ی مادرشه و دختره تنهاس 

روزگار من تداعی کردیبچه اولم بدنیا اومدیکساله که راه افتاد جداشد خونموناز بس پسرم اذیت میکردخونه نزد ...

کندر زیادیش بیش فعال میکنه بچه رو 

فقط تو یه بازه زمانی کوتاه فکر کنم میتونه بخوره اونم اخرای ماه سوم بود نمیدونم دقیقشو 

باید سوال کنه دقیقا چه روزایی باید بخوره 

ولی برای هوش بچه عالیه تو همون بازه خاص

گفتم که نمیشه همه مال و اموالشونو زدن به نامش که وایسه نوکریشونو بکنه😏

نه با خانواده خودش برید سمت شهر یعنی همگی باهم بچه تو بهونه کن بگو اینجا دکتر و دوا درست حسابی نداره