2777
2789

من الان هیچ دوستی ندارم چون دوستای دانشگاهم ازم دورن و همکارامم اکثرن هم سن مادرم هستن و اونایی که دوستیم تا سال بعد باهمیم و بعدش جدا میشیم

دوستای مدرسه هم دیگه ارتباطی ندارن به دلایلی که گفتنی نیست

بنظرتون میتونم دوست صمیمی پیدا کنم؟ حس میکنم الان تو این سن همه رفاقتاشونو بستن تموم شده😞

درخواست دوستی با احترام رد میشه بعلت حضور آقایون🤬

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

آره میتونی

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری؟

بین آدم هایی که حضوری میبینیشون کم کم یکی پیدا میشه

اگر باشگاه بری یا کلاس جانبی

یا مثلا از این تورای مسافرت و کویر و...

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

انتخاب دوست چه ربطی به سن داره

من ماملنم بهترین دوستشو توی ۵۵ سالگی پیدا کرد

چه ربطی داره😐

اتفاقا آدم همش باید دنبال آشنا شدن و معاشرت با آدمای جدید باشه

پیرینسس🎀🤍

بین آدم هایی که حضوری میبینیشون کم کم یکی پیدا میشهاگر باشگاه بری یا کلاس جانبییا مثلا از این تورای ...

تنها برم تور؟ آخه من افسرده و گوشه گیرم میترسم اونجا بهم خوش نگذره😓

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

انتخاب دوست چه ربطی به سن دارهمن ماملنم بهترین دوستشو توی ۵۵ سالگی پیدا کردچه ربطی داره😐اتفاقا آدم ...

چه خووووب زنده باشن💓

نمیدونم من خیلی ناامیدم کلا از بچگی تو دوست پیدا کردن و نگهداشتن ضعف دارم😔

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

تنها برم تور؟ آخه من افسرده و گوشه گیرم میترسم اونجا بهم خوش نگذره😓

آره اگه تنهایی یک روزه برو

یا برو کوه مثلا

ولی باشگاه یا کلاس های چمیدونم آشپزی و ... هم باحاله 

آره اگه تنهایی یک روزه برویا برو کوه مثلاولی باشگاه یا کلاس های چمیدونم آشپزی و ... هم باحاله

یه تور پیدا کردم شب کمپ میکنن تو طبیعت شام و صبحانه و تنقلات هم میدن هزینه ش ۱۷۰۰ میشه کلا

برم بنظرت؟🥲

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تور پیدا کردم شب کمپ میکنن تو طبیعت شام و صبحانه و تنقلات هم میدن هزینه ش ۱۷۰۰ میشه کلابرم بنظرت؟ ...

عالیههه

آره اگه معتبره برو عزیزم😃

خوش میگذره😍

عکس و فیلم زیاد میذارن تو پیجشون اسم و شماره لیدرشون هم هست تو بیو پیج

پس خوب به نظر میاد

اگر رفتی بیا تعریف کن چه جوری بود بهت خوش گذشت یا نه