2777
2789
از کجا فهمیدی

زننگ  زدم  پیچوندن  منو خودش اول بار بود خاموش بود زنگ  زدم خواهرش گفت مریضه خونه س   نیومدن سر کار

منم  زنگ  زدم مادرش  گفت نوالا سر کاره

دوباره زنگ‌‌زدم خواهرش گفتم مادرت گفته کاره  تعجب کرد و زنگ  زدن معذرت خواهی که بلاک کردم

متاسفم چطور متوجه شدی

زنگ  زدم  پیچوندن  منو خودش اول بار بود خاموش بود زنگ  زدم خواهرش گفت مریضه خونه س   نیومدن سر کار

منم  زنگ  زدم مادرش  گفت نوالا سر کاره

دوباره زنگ‌‌زدم خواهرش گفتم مادرت گفته کاره  تعجب کرد و زنگ  زدن معذرت خواهی که بلاک کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیانتش کجاش بود ؟؟؟

برای منم سوال شاید اون روز حوصله نداشته با خانواده دعوا کرده چ می‌دونم مدرک حساب نمیشه که با زنگ زدن اخه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

یکم بهترم ولی مغزم رد داده

الان تصمیت چیه میبخشی یا جدا میشی؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤