2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته کافه وقتی گوشی خاموش کرده ازم و میپیچونن خواهراش میگن خونه س و اون بیرونه دلیل داره ب اینک ...

ببین منی که غریبم نمی تونم بپذیرم خیانت کرده ،کاش به روی هیچکس نمیاوردی، میرفتی قشنگ مطمئن میشدی ،بعدم اگه تو مشکلی نداری و صدتو گذاشتی براش خب حتما اون لایق تو نبوده ،بازم میگم اشتباه کردی واقعا ،و اینکه تو وقتی تصمیم میگیری توی زندگیت یه تغییری ایجاد کنی نباید برای دیگران باشه ،باید برا خودت باشه ،هیچکس همیشه کنارت نیست ،هیچکس به اندازه خودت به فکر تو نیست ، وقتی میخوای کاری رو شروع کنی باید بدونی که همیشه قرار نیست انگیزه داشته باشی ،همیشه حالت خوب نیست ،باید بتونی اون کارو تو روزای بد ،تو حال بدیاتم ادامه بدی ،خدا کمکت کنه.

ببین منی که غریبم نمی تونم بپذیرم خیانت کرده ،کاش به روی هیچکس نمیاوردی، میرفتی قشنگ مطمئن میشدی ،بع ...

من فقط بخواهزم گفتم  و داداشش

بخدا  ب مادرشواینام  نگفتم و نمیگم  و هنوز  بهسون نگفتم تموم شده همه چی

اخر هفته  میگم  مشکل  دازیم تفاهم نذاریم

رفته کافه وقتی گوشی خاموش کرده ازم و میپیچونن خواهراش میگن خونه س و اون بیرونه دلیل داره ب اینک ...

ببین آدرس کافه رو گیر بیار و پرسو جوکن ، 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بخاطز یسری مسایل اومدم بانه من چند ماهه ادرس کافه دازم‌جای خوبی نیست

ی بار بهش فرصت بده ببین تا چه حده 

راستی برنامه شنود میشناسی لازم دارم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

برنامه شنود باید گوشی طرف ببری بکاری توش

خب فقط معرفی کن کدومو نصب کنم