2777
2789

اگه با یکی یکساله توی رابطه ای

بعد بهش گفتی تکلیفمو معلوم کن اونم گفته باشه ب خانوادم میگم و سپرده که خاله ش بگه

اما خالهه هنوز نگفته و هم پسره هم خاله میگن خانواده مخالفت میکنن و خیلی با ترس و حساب شده میخان بگن( چون تو جدا شدی و بچه داری) 

ولی پسره از همههه نظر اوکیه و خیلی خوبه و اگه بشه خیلی خوب میشه 

این وسط یه خواستگار داری ک ول نمیکنه و خانوادشم انگار مخالفتی ندارن( اینم مجرده)

و همش پیام داده بلاک کردی یه بار اجازه دادی حرف بزنه گفته من میخام ازدواج کنم باهات و...

بهش گفتی نه بازم ول نمیکنه

( شرایط مالیشون مث همه.اما اولی رو میشناسی و قبول داری دومی رو آشنایی نداری باهاش)

چیکار میکردی

میموندی پای اولی ببینی چیکار میکنه یا ب خواستگارای دیگتم فک میکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواستگاری دیگم فکر میکردم حداقل صحبت می‌کردم ببینم شرایطشون چیه

شرایطشو پرسیدم گفتم خبر میدم میخاستم ببینم اولی چیکار میکنه ولی دیدم دیگ هرروز میخاست پیام بده منم ک نمیتونم با دونفر باشم بهش گفتم نه

بهش بگو ک‌من خواستگار دارن اینا باید تکلیفم معلوم شه نمیتونم الکی خودمو تلف کنم برا رابطه پوچ

گفتم بهش

فک نمیکردم اصلا ب ازدواج بامن فک کنه ولی الان ازین نظر میدونم ک داره فک میکنه

اما خیلی انگار طول می‌کشه ک بخاد تکلیف منو مشخص کنه و نظر خانوادشم براش خیلی مهمه

چطوری جدا شدین بچه هم دارین اینقد خاستگار دارینمن مجردم یک دونه هم ندارم 🙂

تو فقط نکته منفی منو دیدی من نکات مثبت خیلی زیادی دارم خدارو شکر ک یه دختر محرد ممکنه نداشته باشه حتی یکیشو

شرایطشو پرسیدم گفتم خبر میدم میخاستم ببینم اولی چیکار میکنه ولی دیدم دیگ هرروز میخاست پیام بده منم ک ...

به هرحال که تا ابد نمیتونی منتظر اولی باشی

باید براش زمان بزاری مثلا بگی تا آخر ماه تکلیف منو مشخص کن

به اون یکیم بگو بهم ۱ ماه زمان بدین تا فکر کنم.

بحث زندگیته دوسپرات نیستن که عذاب وجدان بگیری که همزمان با جفتشونی

به هرحال که تا ابد نمیتونی منتظر اولی باشیباید براش زمان بزاری مثلا بگی تا آخر ماه تکلیف منو مشخص کن ...

خب اولی رو باهاش توی رابطم و دوست پسرمه انگار....

اولش گف یه هفته وقت بده اما بعد گفت نه بیشتر وقت میخام الان حدود شونزده روز شده