2777
2789
عنوان

جواب این پسره رو باید داد یا نباید داد🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 38 پست
خب اولی رو باهاش توی رابطم و دوست پسرمه انگار....اولش گف یه هفته وقت بده اما بعد گفت نه بیشتر وقت می ...

چرا میخوای عروس خونواده ای بشی که بهت به چشم زن مطلقه و فرصت طلب نگاه میکنن؟؟ اذیتت میکنن مطمئن باش... اولی هم نمی‌خواد تو رو دنبال اینکه استفاده کنه ازت چون دختر نیسی راحت تره براش... بچسب به دومی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید انگا اولی دنبال وقت گذرونی بوده

حالا نکات مثبتت چچیه ک مجردا ندارن؟!

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
چرا میخوای عروس خونواده ای بشی که بهت به چشم زن مطلقه و فرصت طلب نگاه میکنن؟؟ اذیتت میکنن مطمئن باش. ...

اونا همچین خانواده ای نیستن فامیلیم ...

و پسره نمیخاد بگه بامن در ارتباطه فقط میگه ک منو میخاد 

اگه قبول کنن بعدش فک نمیکنم اذیت کنن

تو فقط نکته منفی منو دیدی من نکات مثبت خیلی زیادی دارم خدارو شکر ک یه دختر محرد ممکنه نداشته باشه حت ...

مثلا چ نکته ای مثبتی داری که بقیه دخترای مجرد یکیشم ندارن چرا یه حالت بدی جواب طرف دادی 😃

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

مثلا چ نکته ای مثبتی داری که بقیه دخترای مجرد یکیشم ندارن چرا یه حالت بدی جواب طرف دادی 😃

خخخخ

نه بخدا حالت بد نبود

فقط نمیخام فک کنن یه زن شکست خورده بدبختم ک منتظرم یکی از راه برسه سروسامون بده منو

گفتم ک قیافم خوبه خدارو شکر.تحصیلاتم و شغلم و موارد دیگ ای ک دیگ نگم بهتره

گفتم بالاترقیافمشغلمتحصیلاتم و...خدارو شکر میکنم ادم موفقی هستم و شکستم توی ازدواج بوده فقط

اهان 

خب عزیزم الان همه تحصیلکرده و شاغلن زیباییم سلیقه ایبه

ب هر حال اونم شکست نبوده سرنوشت بوده

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯