2777
2789
عنوان

جواب این پسره رو باید داد یا نباید داد🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 38 پست
اهان خب عزیزم الان همه تحصیلکرده و شاغلن زیباییم سلیقه ایبهب هر حال اونم شکست نبوده سرنوشت بوده

دیگ بهرحال جوری بودم ک اون آقا پسندیده اما خب خانوادش انگار بفهمم مخالفت میکنن

دیگ بهرحال جوری بودم ک اون آقا پسندیده اما خب خانوادش انگار بفهمم مخالفت میکنن

این ک کسی شما رو پسند کنه الزاما نکته مثبت نیست

امیدوارم  درست ترین انتخاب رو بکنین

موفق باشین

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ک کسی شما رو پسند کنه الزاما نکته مثبت نیستامیدوارم درست ترین انتخاب رو بکنینموفق باشین

عزیزم من اصلا خودشیفته نیستم فقط بمن گفته شد چرا شما رو انتخاب میکنن گفتم درسته نکته منفی دارم نکات مثبت کمی هم ندارم شکر خدا 

حالا من موضوع تاپیکم یه چیز دیگ بود شما همتون گیر دادین ب این

اوکی بابا من هیچ نکته ای ندارم ک خوب باشه پسره خدازده پس کله ش 

عزیزم من اصلا خودشیفته نیستم فقط بمن گفته شد چرا شما رو انتخاب میکنن گفتم درسته نکته منفی دارم نکات ...

عزیزم من نگفتم شما خود شیفته ایی 

خودتون ب این قسمت صحبتم ریپ زدین 

چون دوس داشتین آپشناتونو بگین

وگرنه اولش گفتم اولی انگار دنبال وقت گذرونی بوده 

ولی شما اصلا این قسمت و موردبحث قرار ندادین 

ب هر حال انتخاب با خودتونه 

من حتی براتون آرزوی موفقیت کردم اینم ندیدین

شما موضوع و از جایی دنبال کردین ک دوس داشتین..‌ موفق و شاد باشی دوست عزیز☺️

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

سلام من فک میکنم شما توی انتخاب همسر دارای یک الگو اشتباه هستی و توی انتخاباتت و توی روابطت که اینا باید اصلاح بشه این یک موضو موضوع دیگ شما انگار خودتو دوست نداری و داشتن بچه برای خودت را یک عیب میدونی و همش توی صحبت هات میگی در صورتی ک باید اون بچه رو‌یک نعمت بدونی و الگوی تفکراتت اشتباهه اینک چرا میرم نانوایی چرا تنهام بجای این افکار فکر کن داری بدون مشکل و مزاحم بچتو بزرگ میکنی، در ضمن اون پسر اولی رو خودت بهش دلبسته و وابسته ای و اینک بخای دومی رو توی این شرایط انتخاب کنی خیانت ب دومی هست و اینک یک مقدار زیادی ب مردها اعتماد داری اونا حتی اگ بگن خاستگارتم نباید باور کنی مگ اینک عملی بیان خاستگاری با خانواده بنظرم اگ دلبستگی ب اولی نداری دومی رو بگو بیان خاستگاری و باهاش رفت و امد کن و بشناسش اگ خوب بود قبول کن نمیشه نشناخته با کسی ازدواج کرد ک میری واس طلاق سوم ، خودت هم حتما حتما پیش روانکاو برو حتما نیازه کسی افکار اشتباهت رو اصلاح کنه