2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیکلت ۲۷ـ۲۸ روزس باید۱۱ام پریود بشی بنظرم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

برنامه هرلایف نصب کن 

تاخیری داشته باشیم نشون میده 

زودم بشی نشون میده 

به موقع هم بشی نشون میده خیلی خوبه 

منم اول یا تاریخامو گم میکردم یا نمیدونستم چقدر از وقتم میگذره الان برنامه رو نصب کردم دیگه راحتم

دوره هات ۲۷روزست ولی آخریه میگه انگارتنبلی داری

نه بابا بخاطر یک دوره اینشکلی نیست که تنبلی داشته باشه شاید استرسی چیزی داشته

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نه بابا بخاطر یک دوره اینشکلی نیست که تنبلی داشته باشه شاید استرسی چیزی داشته

براهمون گفتم انگار

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من ماه پیش ۷ ام شدم اگه ۱۱ ام بشم که میشه بالای ۳۵ روز

نه منظورم اینکه بجای ۷ام باید۱۱ام میشدی