2777
2789

نه اینکه جنسیتم متفاوت با بدنم باشه 

ولی روحیاتم نه زنونست نه مردونه ...گاهی از زنا حساس ترم گاهیم از مردا قوی تر و فکر میکنم ۷۰ درصد مردا لوسن و من زن احساساتشونو درک نمیکنم اونقدر که اونا به بعضی جزئیات دقت دارن من ندارم 

با این حال الان اصلا  روحم نمیپذیره آرایش کنم یا موهامو بلند کنم ...روحم فقط آزاد بودن یله و رها بودن رو میپذیره بی هیچ قید و بندی 

شده این احساس بیگانگی با بدن و روحتونو داشته باشین

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الفو؟

بله

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظاهر مرلین مونرواخلاق حشمت فردوس

دقیقا 

صوررت منم اندازه سموره خیلی هیکلمم باریکه

سلام آقای اویم 😄

😂سلام خانم تیریسکی