2777
2789

من هرماه یه مقدار حقوقم رو پس انداز میکردم سکه پارسیان میخریدم اما خیلیا گفتن نخر الان نمیدونم چیکار کنم مبلغ کمیه در حد ۴ الی ۵ تومن هرماه میتونم بزارم کنار

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این تا پنج میلیون هر سکه ای تونستی از گرمی ها بخر فقط طلا باشه بعد همه رو یه جا یه سکه تمام بخر

ینی پارسیان خوبه واسه پس انداز پس چرا یه سری میگن نخر 

میان تاریکی تو را صدا کردم سکوت بود و نسیم که پرده را می برد  در آسمان ملول ستاره ای میسوخت ستاره ای میرفت ستاره ای میمرد

ینی پارسیان خوبه واسه پس انداز پس چرا یه سری میگن نخر

هر کی گفته اشتباه گفته .من خودم همینجوری جمع کردم از طلا فروشی معتبر بگیر ک خودشون ازت بخرن مجدد ‌. طلا مینیمال دست دوم(تاکید میکنم دست دو بدون اجرت)چون نوش اجرتش زیاده .اونم میتونی بخری 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چرا اینچیزا رو به بقیه میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اصلا نمیگم به کسی چه پس انداز من چیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......