2777
2789
عنوان

چرا من هیچوقت دیده نشدم 🥲

238 بازدید | 27 پست

هیچوقت سلیقه ام 

مهربونیم

اخلاق خوبم

چهرم 

استعدادم 

هیچوقت هیچیزی و کار مفیدی که انجام دادم دیده نشد

من واقعا تباه شدم 

و این باعث شد حس ناکافی بودن بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینه حسنایی که تعریف کردی بخاطر اینکه دیده بشی فقط نخواستی خودت از وجود خودت لذت ببری از مهربونیت و خانوم بودنت همش منتطر تایید دیگرانی .و باید بدونی فک و فامیل هرکسیو اونقدر بزرگش نکن که بخوان رفتار سمیشون روت اثر بذاره

برای دیده شدن انجامشون نده از این بعد

هدفت رو از بقیه تغییر بده و تمرکزتو بذار رو خودت، بذار روز به روز بهتر بشی و بیشتر خودت رو دوست داشته باشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

برای اینه حسنایی که تعریف کردی بخاطر اینکه دیده بشی فقط نخواستی خودت از وجود خودت لذت ببری از مهربون ...

دقیقا درست گفتی عزیزم 

و من همه  رو زیادی بزرگ میگردم 

هیچوقت خودم از استعدادم 

از مهربونیم 

از هیچیم لذت نبردم و خواستم مثل بقیه باشم