2777
2789
عنوان

از جذب و دعا کردن برای ازدواج خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 82 پست
بله اگ به این نیت خونده بشه خیلی نتیجه میگیرین

من یبارچله شوگرفتم.دوتاخاستگار بسیااارنامناسب سرراهم سبزشد

نمیدونم علتش چیه  چله ک میگیرم موردا عجیب غریب سراغم میاد

ادم سختگیری هم نیستم ک عیب بزارم روکسی   واقعامناسب نبودن اصلا

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبارچله شوگرفتم.دوتاخاستگار بسیااارنامناسب سرراهم سبزشدنمیدونم علتش چیه چله ک میگیرم موردا عجیب ...

منم همینطور شد

اون یه بار که چن سال پیش انجام دادم دو سه تا داغون پیدا شد واسم دوتا خیلی‌سن بالا یدونه سن پایین همسن خودم

مرسی عزیزم من یبار تلاش کردم نشد و آدم مناسب من نبود و منو هم از مسیر زندکیم دور کرد ولی این با سپر ...

یه بار دیگه نامه به فرشتگان و امتحان کن توشم قیدکن که ختم به ازدواج میشه و خوشبخت میشی بنداز آب روان بره

من خودم نوشتم و جذب کردم شخصی که میخاستم ولی خوب پیشنهاد نمیداد خودم دادم باورت میشه کمتراز دوماه دوست بودیم اونم به اجبار من اون اصرار به رسمی کردن داشت من قبول نمیکردم بعد دوماه راضیم کرد بزور😁

من یبارچله شوگرفتم.دوتاخاستگار بسیااارنامناسب سرراهم سبزشدنمیدونم علتش چیه چله ک میگیرم موردا عجیب ...

نتیجه هنیشه این نیست که آدم درست فوری وارد زندگیمون بشه بعضی وقتا خدا صبر ما رو میسنجه و اینی که خواستگار نامناسب اومده بنظرم خودش نشونه اینه ک مسیر ازدواجت فعاله و فقط باید خیلی محتاط باشی رو این قضیه 

ولی سعی کن فقط به چله اکتفا نکنی عزیزم 

بعد چله هم ادامه بده 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه بار دیگه نامه به فرشتگان و امتحان کن توشم قیدکن که ختم به ازدواج میشه و خوشبخت میشی بنداز آب روان ...

چقدررررر قشنگ عزیزم

حتماااا ابن کارو میکنم 

من جدیدا به قدرت نوشتن ایمان آوردم و اینم یه جورایی جذب خولسته هاست 

مرسی که گفتی و امیدوارم کردی 

حرفات رزق امروزم بود و مث یه نور بود برام😍🫀

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نتیجه هنیشه این نیست که آدم درست فوری وارد زندگیمون بشه بعضی وقتا خدا صبر ما رو میسنجه و اینی که خوا ...

چشم ممنونم ازراهنماییت عزیزم

ی سوال داشتم   چله گرفتن اشکال نداره؟

گاهی فک میکنم چله گرفتن ینی بزورازخدامیخوایم

بسپریم ب خدا هروقت خودش خواست بهتره.

نظرت چیه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چشم ممنونم ازراهنماییت عزیزمی سوال داشتم چله گرفتن اشکال نداره؟گاهی فک میکنم چله گرفتن ینی بزورازخ ...

دقیقا همینه به چله بسنده نکن و قرار نذار با خدا دلی بخون 

جوری فک کن که ازدواج حتما میکنی فقط از خدا میخوای بهترین کسی که میتونه مناسبت باشه نصیبت کنه 

نماز جعفر طیار هم برای فرد مناسب و ازدواج خوب خیلی مجربه

من الان به دنبال ازدواج نیستم و سپردم به خدا ولی دلم میحواد یه آدم خوب بیاد سرراهم و انتظار این آدم می ارزه به ازدواج زودتر  زندکی کنار آدم نامناسب 

کلا با مداومت نتیجه های خوب میگیری

ان شالله بهترین آدم نصیبت بشع عزیزم😍😘

قربونت😘😘

♥️♥️

دقیقا همینه به چله بسنده نکن و قرار نذار با خدا دلی بخون جوری فک کن که ازدواج حتما میکنی فقط از خدا ...

ممنونم عزیزم 💓

خودم بهش پیشنهاد دادم

چی گفتی دقیقا؟

کجا بهش حرفتو زدی 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چه کاریه مگه؟؟ولی ازدواج مهم ترین مسئله زندگیه تو رو خدا سرسری نگیرید بکید فقط ازدواج با آدم فلان وی ...

والا اصلا من این راز و نیاز و چله مله قبول ندارم

چه مذهبیا با انتشار این‌چیزا باعث خرافات  و توهم نشدن

طرف میخونه چشم بسته بله میگه  بعد می افته تو چاه

کی گفته همه باید ازدواج کنند

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.