2777
2789
عنوان

از جذب و دعا کردن برای ازدواج خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 82 پست
بله من کسی رو انتخاب کردم از همه جهات عالی بودعاشق شخصیتش بودم خیلی مومنه اینقد که خوبه منو هم عاشق ...

چه تلاشی کردی؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

نه من خیلی وقت پیش مشابه اینکارارو کردم و هیچ نتیجه ای نداشتالان ۱۰ ساله تقریبا که شاید کلا ۵ تا دون ...

خب تا وقتی طرز فکرمون این باشه ک دخترای دیگ کثیفن که نتیجه نمیگیریم 

اونام خدا رو دارن 

شاید اونا بهتر از من و شما خدا رو صدا میزنن

عزیز دلم این همه وقت تلاش کردی الان وقت ناامید شدن نیس

دوست من بیمار اعصاب و روان بود 

طلاق گرفته بود ۱۶ سالگی 

بعد اون اعصابش بدتر شد و دوز قرصاش بالاتر 

یه مدت طولانی دعا میکرد ولی به خودش میرسید و از همه میخواست براش دعا کنند 

اخرش ۲۹ سالگی با یه پسر مجرد خیلی خوشگلتر و با لول تر از خودش ازدواج کرد 

شاید تا ماه قبل از پیشنهاد شوهرش هیچ خبری نبود و دعا نیکرد فقط و حسرت 

به شوهرشم گف که من فلان مشکل رو دارم چون خود خانواده ش تعجب کرده بودن که همچین پسری اومده خواستکاری ولی مسره همه شرایط رو پذیرفت 

الان دو تا بچه دارن و ۵ ساله ازدواج کردن

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من کسی رو انتخاب کردم از همه جهات عالی بودعاشق شخصیتش بودم خیلی مومنه اینقد که خوبه منو هم عاشق ...

خیلی خداروشکر 

آرزوی من اینه ک کسی بیاد که منو  به خدا نزدیکتر کنه 

ولی خب ازدواج قسمته بهتره یکمم عقل توش دخیل بشه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خب تا وقتی طرز فکرمون این باشه ک دخترای دیگ کثیفن که نتیجه نمیگیریم اونام خدا رو دارن شاید اونا بهتر ...

من نگفتم همه دخترای دیگه کثیفن ولی قطعا بین دختری که اهل هیچ کاری نیست خیلی فرق هست با دختری که به هیچی نه نمیگه

بعد من بیمار روانی نیستم😐😐 هم سالمم هم قیافه و اندام خوبی دارم😐

من نگفتم همه دخترای دیگه کثیفن ولی قطعا بین دختری که اهل هیچ کاری نیست خیلی فرق هست با دختری که به ه ...

من مثال زدم 

مگ من میدونم شما چ شرایطی دارید ؟؟

من تنها مثال از امیدااری رو زدم که اونی ک شرایطش انقدر بد بود خدا اینطور نصیبش کرد دیگ بقیه ک بهتر 

خودت ازدواج نکردی؟

خیر 

ن اینطور نیست عزیزم امیدوارم هیچ مشکل بزرکی تو زندگیت بوجود نیاد ولی دیدم ک میگم خیلی بلاها از سرت د ...

زیارت براازدواج میگی بخونه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

زیارت براازدواج میگی بخونه

بله اگ به این نیت خونده بشه خیلی نتیجه میگیرین

من مثال زدم مگ من میدونم شما چ شرایطی دارید ؟؟من تنها مثال از امیدااری رو زدم که اونی ک شرایطش انقدر ...

خب خودتم نصف شب نماز میخونی؟به چه نتیجه ای رسیدی؟ 

ایشالا یه بخت خوب نصیبت بشه خوشبخت بشیدل بزرگ و مهربونی داری معلومهولی در کنار دعا خودتم تلاش کنی خو ...

مرسی عزیزم 

من یبار تلاش کردم نشد و آدم مناسب من نبود و منو هم از مسیر زندکیم دور کرد 

ولی این با  سپردم به خدا قطعا خودمم تلاش میکنم که شخصیتم جوری باشه ک افرادی که مدنظرم هستن جذب شن نه هر کسی 

ولی همون نامه به فرشته ها من نتیجه گرفتم 

حتی تا خواستکاری هم پیش رف ولی تو نانه همینو هم نوشته بودم 

به بعد ازدواج فک نمیکردم فقط راجع به ابراز علاقه نوشتم ک نتیجه داد