2777
2789
عنوان

از جذب و دعا کردن برای ازدواج خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 82 پست
والا اصلا من این راز و نیاز و چله مله قبول ندارمچه مذهبیا با انتشار این‌چیزا باعث خرافات و توهم نشد ...

اگر پیامای منم بخونید متوجه میشید که منم میترسم و میگم ازدواج باید عاقلانه باشه نه احساسی و از رو اجبار و تنهایی

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

سوره طه-نمازاستغاثه به امام زمان- نمازجعفرطیار حتما بعدش دعای زادالعمادمجلسی روبخون-زیارت عاشورا-حدی ...

سلام ببخشید خواهرتون ایناهمه رو باهم میخوندن؟ چه مدت؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه به چله بسنده نکن و قرار نذار با خدا دلی بخون جوری فک کن که ازدواج حتما میکنی فقط از خدا ...

اینقدر دعا زیاد هست واقعا ادم گیج میشه کدومشو بخونه

من قبلا چله های مختلف زیاد گرفتم ، خواستگار اومد و نشد

یکی میگه فقط زیارت عاشورا خوبه تا روز نتیجه بخون

یکی میگه سوره یس خوبه تا آخر بخون

حدیث کسا نماز جعفرطیار و سوره حشر و معراج و...

همش باهمم نمیشه خوند!

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
سلام ببخشید خواهرتون ایناهمه رو باهم میخوندن؟ چه مدت؟

نمیدونم عزیزم چندوقت میخوند ولی اره همه رومیخواند شاغل هم بود ولی بازم میخوند

تازه کلی چیزهای دیگه هم بود اگه میخوای درخواست بده اونجا بهت بگم😊😊

«من‌آن‌کاکتوس‌گمشده‌درتاریکی‌ام»

اینقدر دعا زیاد هست واقعا ادم گیج میشه کدومشو بخونهمن قبلا چله های مختلف زیاد گرفتم ، خواستگار اومد ...

یکیش بشرط مداومت 

هر کدوم که دلت خواست 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نمیدونم عزیزم چندوقت میخوند ولی اره همه رومیخواند شاغل هم بود ولی بازم میخوندتازه کلی چیزهای دیگه هم ...

باشه عزیزم بهتون درخواست میدم🙏🏼

چندبار باید خوند؟ فقط واسه ازدواجه؟

برای همه حاجاته 

برای ازدواج بخاطر پیچیدگی ازدواج خیلی توصیه شده که مجربه 

من خودم چله خوندم ولی اینو بخونید 💞💗❣💛❤️💖

❣💛❤️💖

❤️💖

💖

💞

#نماز_مخصوص_گشایش_بخت 

#نماز_جعفر_طیار 

💖یک خاطره از استادم تو دانشگاه خدمت عزیزان بگم.

این استاد من میگفت یک دوستی داشتن که از سن ازدواجشون گذشته بود. به مدت یک سال تمام هر روز نماز جعفر طیار رو خوندن بعد یک خواستگار فوق العاده خوب برا این دوستشون اومد.

استادم تعریف میکردن دوستشون به شوهرش گفته بود تو در زمین بودی و من در آسمانها دنبالت میگشتم😅😅😅

💖نماز جعفر واقعا محشره تو زمینه ازدواج.

البته به شرط اعتقاد به برآورده شدن حاجت

💖یکی از مشکلاتی که باعث میشه خیلی از ماها دعاهامون مستجاب نشه همینه که اعتماد به برآورده شدن دعاهامون نداریم. وقتی شک و دودلی تو دعا باشه دعا مستجاب نخواهد شد. باید از اعماق وجود به خدا اعتماد کنیم که حاجتهامونو میده البته اگه موانعی مثل گناه در بین نباشه که اون هم با استغفار برطرف میشه 

💕@hajatravai313 💕

💗

💛💗

❤️💞💛💗

❣💙❤️💞💛💗