2777
2789
عنوان

از جذب و دعا کردن برای ازدواج خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 82 پست
نه میخوام بفهمم که چی میشهچرا کل زندگیتونو بستید به ازدواج؟

چرا شما ازدواج کردی

خیلییی بدم میاد یه متاهل این حرفارو میزنه

بخوای نخوای یه بخش مهم زندگیه که رو بقیه چیزا تاثیر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌼☘🌼☘🌼☘🌼☘🌼☘#بخت_گشایی سوال شما 👇👇راهکار برای موفقیت در ازدواج در کانال به این سوال بسیار پر تک ...

دیگه اینکار و کنه دیگه نیاز ب شوهر داره میشه حضرت مریم😂😂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نه میخوام بفهمم که چی میشهچرا کل زندگیتونو بستید به ازدواج؟

به ازدواج نبستیم جان دلم

حرفمون اینه پشت سر که هیچ توی رومون هم حرف میشنویم

بعدم هرچی سن بره بالاتر سخت میشه ازدواج کرد

تا کی باید یه دختر مستقل باشه کارکنه و خودشو بزنه به اون راه؟یه جا ادم کم میاره دیگه

به کدوم راه؟

تو تا فرد نشی نمیتونی زوج بشی

با تنهایی خودت حال نمیکنی چرا باید با یکی دیگه حال کنی؟

اگه مشکل افسردگیه، روانشناس حلش میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😭😭😭وقتی ذوقش بپره به درد نمیخوره

همون رها کردن میشه دیگه

برا بعضیا اینجوریه

من خودم ازونایی بودم که ۲۲ دیگه میخاستم ازدواج کنم ولی جور نمیشد و اینکه واسه قادر متعال تعین تکلیف نباید کرد فقط سر سجده ها و دم اذان چشماتو ببند بگو خدا یا خودت برام درست کن خودت با آدم مناسبی تنهاییم رو پر کن و حرف دلت رو بگو 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

سوره طه-نمازاستغاثه به امام زمان- نمازجعفرطیار حتما بعدش دعای زادالعمادمجلسی روبخون-زیارت عاشورا-حدیث کسا -دعاتوسل -ذکراستغفار-دعامعراج -سوره حشر -سوره ذاریات اینارو ابجیم میخوند 

«من‌آن‌کاکتوس‌گمشده‌درتاریکی‌ام»

هیچ اتفاقی نمیفته با این چیزافقط خودمو بیخودی امیدوار میکنم بعد که نشد حالم بدتر مبشه

ن اینطور نیست عزیزم 

امیدوارم هیچ مشکل بزرکی تو زندگیت بوجود نیاد 

ولی دیدم ک میگم خیلی بلاها از سرت دفع شده بواسطه دعاهات 

من یه روزی بود یه چیزی میخواستم که وقتی مشکل بزرگتر بوجود اومد دیگ اون برام اهمیت نداشت ولی رسیدم بهش 

سعی کن رها کنی 

فقط حتما حسن ظن به خدا داشته باش ک بهترین آدم رو برات میاره 

ولی از زیارت عاشورا غافل نشو تو رو خدا 

بخون هر روز 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

سوره طه-نمازاستغاثه به امام زمان- نمازجعفرطیار حتما بعدش دعای زادالعمادمجلسی روبخون-زیارت عاشورا-حدی ...

نماز جعفر طیار معجزه س

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چرا شما ازدواج کردیخیلییی بدم میاد یه متاهل این حرفارو میزنهبخوای نخوای یه بخش مهم زندگیه که رو بقیه ...

نگفتم کسی ازدواج نکنه

رطب خورده کی منع خرما کند؟ متوجهم

اینو نمیفهمم که چرا باید بودنتو و ارزشتو گره بزنی به ازدواج

من الان اگر مجردم بودم خوشحال بودم

چون زمان مجردیمم خیلی با خودم حال میکردم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همون رها کردن میشه دیگهبرا بعضیا اینجوریهمن خودم ازونایی بودم که ۲۲ دیگه میخاستم ازدواج کنم ولی جور ...

چند سالگی ازدواج کردی؟

من نزدیک ۲ سال رها کردم ولی یهویی الان چن وقته باز میبینم سنم زیاد شده دیگه نمیدونم چیکارکنم

به ازدواج نبستیم جان دلمحرفمون اینه پشت سر که هیچ توی رومون هم حرف میشنویمبعدم هرچی سن بره بالاتر سخ ...

دهن مردم که همیشه بازه

چه قبل ازدواج چه بعدش

بعدم بله سخت تر میشه

چون عاقل تر و با تجربه تر میشی و سطحت بالاتر میره و مسلما آدمای سطح بالاتر سخت تر پیدا میشن

این چیز بدی نیست

اساسا خود معقوله ازدواج یک گزینه‌ست

عزیزم منتظر نباش کسی بیاد سراغت خودت آشنا شو

نه منم با این افکار رفتم جلو 

تا خداوند قادر میتونه ادم درست بیاره سر راهمون چرا خودمون برا این مسئله تلاش کنیم 

من برا ازدوااج موافق تلاش خود آدم نیستم

بنظرم فقط باید خودت باشی و اراسته باشی و از خدا بخوای آدم مناسب سر راهت قرار بگیره تا با عقل بسنجی