2777
2789
عنوان

از جذب و دعا کردن برای ازدواج خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 82 پست
مسخرس

یه جوونی رفته بود پیش آیت الله بهجت گفت من ازدواجم جور نمیشه...گفت نمازتو اول وقت بخون ... یه جا خوندم هر چی نمازتو عقب بندازی،کارهای زندگیت هم عقب میفته

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینطور نیست عزیزم امیدوارم هیچ مشکل بزرکی تو زندگیت بوجود نیاد ولی دیدم ک میگم خیلی بلاها از سرت د ...

دیگه امیدوار نمیتونم باشم

چیزای زیادی تو زندگیم نخواستم ولی همونارو الان دارم بجز این یه مورد انگار من قراره تا ابد تنها باشم

دیگه اینکار و کنه دیگه نیاز ب شوهر داره میشه حضرت مریم😂😂

چه کاریه مگه؟؟

ولی ازدواج مهم ترین مسئله زندگیه 

تو رو خدا سرسری نگیرید بکید فقط ازدواج با آدم فلان ویژگی های ظاهری

انقدر به ریسمان خدا چنگ بزنید که براتون بهترین رو بیاره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه جوونی رفته بود پیش آیت الله بهجت گفت من ازدواجم جور نمیشه...گفت نمازتو اول وقت بخون ... یه جا خون ...

نماز اول وقت همههههه کارها رو هموار میکنه 

مسیر ازدواج 

مسیر کار و حرفه 

مسیر تحصیل 

و...

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نه منم با این افکار رفتم جلو تا خداوند قادر میتونه ادم درست بیاره سر راهمون چرا خودمون برا این مسئله ...

عزیزم میگه سنم داره میره بالا هر چقدم سنش بالاتر باشه شرایط سختر میشه برای ازدواج من خودم این دوران و گذروندم درکش میکنم بزار خودشم تلاش کنه من کردم نتیجه هم گرفتم

نماز اول وقت همههههه کارها رو هموار میکنه مسیر ازدواج مسیر کار و حرفه مسیر تحصیل و...

چرا کسایی هستن که خیلیم معتقدن و نماز میخونن ولی توی سن خیلی بالا مجرد موندن؟

دیگه امیدوار نمیتونم باشمچیزای زیادی تو زندگیم نخواستم ولی همونارو الان دارم بجز این یه مورد انگار م ...

خب ببین خدا وقتی اونا رو داده بهت ینی چی؟؟

ینی خدا حواسش بهت هست یا تو هنوز آماده نیسی یا روش خواستنت درست تیس 

تا به حالت اضطرار در نیای نمیتونی از خدا توقع کنی 

آیا انقدر این حاجتت برات مهمه که بتونی چن ماه نیمه شب پاشی و استغفار کنی و نماز شب بخونی؟؟؟

اینو لطفا بهم جواب بده

چرا کسایی هستن که خیلیم معتقدن و نماز میخونن ولی توی سن خیلی بالا مجرد موندن؟

اولا که به معتقد و اینا نیست ازدواج 

خب 

ازدواج به رها کردن هست 

مطمئن باش اگ این دعاها رو میکنی فقط لیاقتت رو بالا میبری تا خدا بهترینشو نصیبت کنه 

خود ازدواج به رها کردن خواسته س 

رها کردن ینی بدونی خدا میده و دیگ نگرانش نیسی و فقط دعا میکنی خدا لایق بهترین ها کنه تو رو 

چند سالگی ازدواج کردی؟من نزدیک ۲ سال رها کردم ولی یهویی الان چن وقته باز میبینم سنم زیاد شده دیگه نم ...

دارم میگم مجردم ۳۰ سالمه خاستگارای سنتیم کم شدن ولی پیشنهادای مجازی پیش میاد

چله احزاب و نماز جعفر طیار خوب هست

در کل من خودم از مسئولیت و اینکه میتونم پایبند باشم به کسی میترسم برا همین فرصتامو کنسل کردم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

عزیزم میگه سنم داره میره بالا هر چقدم سنش بالاتر باشه شرایط سختر میشه برای ازدواج من خودم این دوران ...

درسته ولی مطلقا نمیشه گف نتیجه خواهیم گرفت 

اگرم بگیریم ممکنه تتیجه خوب و موفق نباشه 

ولی حتما شما عاقل و بالغ بودید تونستید فرد مناسب رو بدون درگیری احساسات پیدا کنید 

چون اگ احساس درگیر شه دیگ خیلی دلایل منطقی رو قبول نمیکنه 

خب ببین خدا وقتی اونا رو داده بهت ینی چی؟؟ینی خدا حواسش بهت هست یا تو هنوز آماده نیسی یا روش خواستنت ...

نه من خیلی وقت پیش مشابه اینکارارو کردم و هیچ نتیجه ای نداشت

الان ۱۰ ساله تقریبا که شاید کلا ۵ تا دونه خواستگار داشتم

و واقعا حاضر نیستم خودمو الکی خسته کنم چون وقتی تلاش میکنم اتفاقی نمیفته داغون میشم چرا باید انقد اذیت شم وقتی دخترای دیگه هزار جور کثافت کاری میکنن اوضاعشون مثل من نیس بعد من که نه چیزی کم دارم نه مثل اونام انقد باید تنها باشم

اولا که به معتقد و اینا نیست ازدواج خب ازدواج به رها کردن هست مطمئن باش اگ این دعاها رو میکنی فقط لی ...

نگران نباشم و همینجوری که این همه سال گذشت از جوونیم یهو چشم باز کنم ببینم کلا جوونی نمونده واسم عین همین دو سه سالی که رها کردم خودمو کلا درگیر کار کردم

دارم میگم مجردم ۳۰ سالمه خاستگارای سنتیم کم شدن ولی پیشنهادای مجازی پیش میادچله احزاب و نماز جعفر طی ...

عزیزم خب گفتی رها کردم نتیجه داده فک کردم ازدواج کردی😐

درسته ولی مطلقا نمیشه گف نتیجه خواهیم گرفت اگرم بگیریم ممکنه تتیجه خوب و موفق نباشه ولی حتما شما عاق ...

بله من کسی رو انتخاب کردم از همه جهات عالی بود

عاشق شخصیتش بودم خیلی مومنه اینقد که خوبه منو هم عاشق خدا کرده

ولی اگه من تلاش نمیکردم هیچوقت ازدواجمون جور نمیشد