2777
2789

پیش فک و مایل و خانواده خودم اینقد حرفم میاد و حرف میزنم بعد تو خانواده شوهرم اصلا ی کلمه حرفم نمیاد اصلا هیچی ندارم بدای گفتن جوری که همش میگن تو زبون نداری 

نگین بهتر که صمیمی نیستی و... اصلا دوس ندارم صمیمی بشم ولی حداقل جوابشونو بدم که فردا سوارم نشن  😢

باید چیکار کنم کم نیارم پیششون؟؟؟

چند وقته ازدواج کردی

خودشون به حرفت میارن نگران نباش😂بلدن چطوری

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدم هنوز ازدواج نکردم😅😂😂😂

همون که گفتم از تو ساکت ترش رو به زبون آوردن 😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من شوخی و خنده حرف مو میزنم جوری که همه شون میگن این بلا از پس خودش خوب برمیاد با اینکه قبلش خیلی آدم آروم  و ساکتی بودم برعکس همسرم برون گرا اون خیلی روی من تاثیر گذاشت از زمان دوستی مون باعث شد واقعا من روابط اجتماعیم بهتر بشه و‌ جسور تر بشم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من تجربه 25سال ازدواج دارم از من به عنوان یه خواهر خیلی بزرگتر بشنو خیلی تو جمع شوهر اظهار نظر نکنی بهتره بگذار یه پرستیژی برات باشه

اگه خیلی اذیت کن نیستند حالا یه وقتی یه حرفی می زنند همون جواب هم ندی بهتره

از فامیل خودت پبششون نه تعریف کن نه بد بگو بگذار براشون یه غریبه بمونی 

در مورد گذشته خودت هم حتی به نامزد و بعدها شوهرت هیچی نگو 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم