2777
2789

سلام ما نه ماه هست عروسی کردیم خودمون آشنا شدیم قبل از ازدواج ولی بعد از عقد کارمون به دادگاه و اختلاف افتاد دیگه نشد جدا بشیم و اومدیم سر زندگی بعد تو این نه ماه چند بار باز شکایت داشتیم برا طلاق هربار نشده الآنم زندگیم موقت هست شرایط جور بشه قصدم طلاق هست بچه نمی‌خوام به هیچ وجه ۳۱ سالم هست چند وقت هست شوهرم گیر جدی داده برا بچه جرات ندارم بگم مخالفم ایودی داشتم یواشکی چند ماه رفتم برداشتم الان یک ماه هست یواشکی قرص میخورم دیشب باز بحث بچه شده میگه ببرمت دکتر ببینم چرا نمیشه ؟ بعد میگم شاید ایراد از خودت هست میگه نه تو مثل مردایی هورمون مردانت زیاده هیچیت به زن نمیخوره مثل شهره لرستانی هستی اینم بگم جدی و با عصبانیت گفت نه با شوخی و از رو لج منظورش چی هست ؟ اینم بگم اهل خیانتم هست چرا فکر کرده مرد هستم ؟ امروز همش با گوشیم عکس میگیرم از خودم به والله قیافم زنونه هستش نه خیلی زمخت باشم یا صدام بم باشه 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی جلوگیری کردی. با این همه اختلاف و حرمتای شکسته، چطور روت نمیشه بهش بگی ازت بچه نمیخوام؟ دفعه دیگه ام گفت بگو از شوهر بعدیم هفته اول حامله میشم تا بفهمی شهره لرستانی مادرته پفیوز 

من نمیفهمم با اینهمه شکایت و جدایی خواستن و اینا اولا چرا رابطه دارید

دوما چرا جلوش واینمیسی بگی بچه نمیخوام و نمیذارم تموم؟

آسیب میزنی به خودت و قایمکی جلوگیری میکنی چون اون احمق کودن بچه میخواد که نتونی بری جفتتونو با هم بدبخت کنه؟

الانم که یه چرتی گفته حرصت بده قبول کردی حرفشو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولش کن بابا چرت و پرت میگه .

قدت زیادی بلند نیس ؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔