شیائومی آپدیت داده که البته آپدیت مزخرفیه ولی خب برا داداشم و مامانم و بابام و فک و فامیل و همههه آپدیت شده ولی برا من نه 😐 چرا خب ..مدل گوشیمم با مامان و بابام و داداشم یکیه حتی با داداشم تو یه روز خریدیمممم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بروز رسانی نکردم ولی اون آپیدته رو گرفت گوشیم که پس فرداش وقتی متوجه شدم برگردوندم به حالت قبلیچی ...
همین خانواده مم به روز نکردن خودش به روز شد منم براشون حذف کردم به روزرسانیش رو واقعا افتضاح بود ولی نمیدونم چرا گوشی من به روی خودش نیاورد 😂
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
حالا من نمیدونستم آپدیت شده فکر میکردم تنظیماتش بهم ریخته دست بچه ها بوده که ظهر شوهرم اومد گفت ببی ...
وایییی من رفتم خونه داییم ،زنداییم گفت بیا گوشیمو ببین چی شده بچه ها خرابش کردن درستش کن 🤣 گفتم زندایی آپدیت داده برا همه همینه..رفته بود بچه ها رو دعوا کرده بود 😂😂