سلام خانمای گل ..پسر من ۱۰ سالشه و قد ۱۳۵ ..حدود دوساله که رشدش واقعا کم شده ..تا حدود ۸ سالگی اصلا جز بچه های کوتاه کلاس نبود ولی الان جز کوتاهترین بچه های کلاسه ..پیش دکتر مودب و هاشمی بردم ..ولی مثل اینکه موافق هورمون رشد و دارو نیستن و قد متوسط یا کوتاه رو طبیعی میدونن ..و دارن فرصت سوزی میکنن ..اگر دکتر خوب غددی میشناسید که تو زمینه افزایش قد بچه ها باسه ممنون میشم نظر بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر سالک اصفهان هستن الان از قدش راضی هستید ..به نظرم قد مهمه خصوصا برای پسر ..اصلا برای یه سری مشا ...
اره قبلا میبردم از همون اول نهایت قد رو برام گفت و همون شد
ولی دلم میخواست بلند تر بشن که باید سوزن هورمونی میزدیم که شوهرم مخالفت کرد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
دکتر مهدی سالک که دروازه شیرازن ؟؟ ببخشید دوباره پرسیدم ..چون میحوام مطمئن بشم بنا به صلاحدید خانواد ...
اره نرسیده به میدان دروازه شیراز
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹