2777
2789

ظهر دارم میرم خونه خواهرم . میخوام باقلا قاتوق درست کنم ببرم . توش لوبیا رشتی یا کشاورزی میزنم ‌. میخوام چیزی ببرم ک بچه ها هم بتونن بخورن . بچه ها  زیر ۳ سال هستن. ب نظرتون ضرری نداره براشون ؟ میتونم ب اونام بدم بخورن؟ غذای دیگه ب ذهنم نرسید این هم زود میپزه هم خوشمزس ‌. چیزای دیگه وقت میبره دیر میشه برم

کاش دلها در چهره ها بود ...

میتونن بخورن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بخوام بپزم کلا نیم ساعت طول میکشه میخوام قبل ناهار برسم . کسی میدونه بچه ها میتونن بخورن ؟ ضرر ...

ممکنه آلرژن باشه واسشون اگه تا حالا نخوردن نبر

از مادراشون بپرس

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
میتونن بخورن

میگم مثل باقلا الرژن نیس ؟ میگن فاویسم میاره . اخه خواهرم چن وقت پیش بهم گفت که شوهرخواهرم بچگیش باقلا خورده فاویسم شده بود. 

برنج مرغ ببر

خودم از طعم مرغ بدم میاد .بد هم درستش میکنم . خالی مرغو بدمزه میپزم. حتما باید فسنجون کنم یا مخلفاتی بهش بزنم . همیشه با کشمش و رب انار میپزم وقت گیره

میگم مثل باقلا الرژن نیس ؟ میگن فاویسم میاره . اخه خواهرم چن وقت پیش بهم گفت که شوهرخواهرم بچگیش باق ...

اگر آزمایش فاویسم دادن تو نوزدای حساسیت نداره پیر من دو بار ازمایش فاویسم داد مشکلی نداشت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا