2777
2789
عنوان

خانوما که دختر 7 ساله و 7 و نیم دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 36 پست
نگران نباش اصلا عزیرم یهو استخون میترکونهمن خودم از ۱۴۵ یهو پریدم رو ۱۶۵ تو یک سال فکرمیکنم تو بلوغو ...

بعد اون ۱۶۵ کم کم بلدتر شدم  طی چندسال تا رسیدم به ۱۷۸ 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای قد خودت و همسرت بگو حساب کنم قد بچخ رو

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

میخای قد خودت و همسرت بگو حساب کنم قد بچخ رو

168 و 178 والا دخترم اندازه خودم بشه راضیم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم بعضیا یهویی قد میکشن ، تواون دوران بِلوغ

آره خودمم اینطور بودم اول بین بچه ها ریز بودم چون یه عده زود به بلوغ رسیدن من خودم تقریبا 14 پریود شدم یهو قد کشیدم

168 و 178 والا دخترم اندازه خودم بشه راضیم

۱۶۷

من به نسبت بقیه همکلاسی هایش مقایسه میکنم نرماله قدش ولی نمی‌دونم الان منحنی رشدش الان باید کجا باشه ...

دکتر به من گفت منحنی رشدش دقیقا وسطه و روی خط سبز توی مدرسه فقط دو سه نفر از دخترم بلندتر بودن اصلا نگران نبودم چون اکثرا هم قد دخترم بودن حالا کلاس زبان میبرم میبینم اکثرا بلندترن نگران شدم 

من خواهرم همع بهش میگفتن کوتوله پسوند اسمش کوتوله بود الان ۱۷۵ شده تقزیباقد‌ یهو رشد میجنه اما ورزش ...

بله والیبال خیلی تاثیر داره ممنون