نگران نباش اصلا عزیرم یهو استخون میترکونهمن خودم از ۱۴۵ یهو پریدم رو ۱۶۵ تو یک سال فکرمیکنم تو بلوغو ...
بعد اون ۱۶۵ کم کم بلدتر شدم طی چندسال تا رسیدم به ۱۷۸
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
من به نسبت بقیه همکلاسی هایش مقایسه میکنم نرماله قدش ولی نمیدونم الان منحنی رشدش الان باید کجا باشه ...
دکتر به من گفت منحنی رشدش دقیقا وسطه و روی خط سبز توی مدرسه فقط دو سه نفر از دخترم بلندتر بودن اصلا نگران نبودم چون اکثرا هم قد دخترم بودن حالا کلاس زبان میبرم میبینم اکثرا بلندترن نگران شدم
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...