2777
2789
عنوان

خانوما که دختر 7 ساله و 7 و نیم دارین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 36 پست
دکتر به من گفت منحنی رشدش دقیقا وسطه و روی خط سبز توی مدرسه فقط دو سه نفر از دخترم بلندتر بودن اصلا ...

خب کلاس زبان شاید بزرگتر از خودش هستند؟

دختر منم از نوزادی همیشه منحنی رشدش وسط بود یا وسط رو به بالا 

البته خودم و شوهرم قد معمولی داریم 

خودم 162

شوهرم 176

خب کلاس زبان شاید بزرگتر از خودش هستند؟دختر منم از نوزادی همیشه منحنی رشدش وسط بود یا وسط رو به بالا ...

نه پرسیدم همه کلاس دو میرفتن،حالا دکتر براش قرص ال آرژنین نوشت توی نت زدم یه جوری شدم نوشته بود گشاد کننده عروق خونی و فلان ترسیدم بهش بدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پرسیدم همه کلاس دو میرفتن،حالا دکتر براش قرص ال آرژنین نوشت توی نت زدم یه جوری شدم نوشته بود گشاد ...

پس منم باید پیگیر باشم با این اوصاف ؟🤔

ولی بازم دکترهای دیگه مشورت بگیر خدای نکرده خطرناک نباشه

آره ماشالله....۱۴۰ معمولا برای ۱۰/۱۱ سالگیه.

۱۳۵*

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

آره ماشالله....۱۴۰ معمولا برای ۱۰/۱۱ سالگیه.

من ۱۱ سالگی ۱۶۰ بودم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا