2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم غیر قابل تحمله

821 بازدید | 32 پست

ما شهر زندگی می‌کنیم با خونه پدرشوهرم سه ساعت فاصله داریم شوهرم روستا کشاورزی میکنه شغل اصلیش داخل شهر اداریه ولی هر هفته پنجشنبه جمعه ها میریم روستا کشاورزی میکنه دو هفته دیگه قراره انگور بچینن انتظار داره من بمونم روستا خونه پدر شوهرم آشپزی کنم ببرن باغ بخورن 

من نمی تونم خونه پدرشوهرم بمونم به شدت کثیف و شلخته ان هزار تا پشه و مگس داخل خونه هست 

چیکار کنم خدایا خودت چاره ای کن برام

خب چه اشکالی داره از شوهرت بخواه یه توری ورودی های خونه و پنجره ها نصب کنه که پشه و مگس نیاد و تو و ...

اونجا یه لحظه هم توری جواب نمیده پر جمعیتن و نوه ها همیشه رفت و آمد دارن بدو بدو میکنن یه لحظه هم توری سر جاش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا یه لحظه هم توری جواب نمیده پر جمعیتن و نوه ها همیشه رفت و آمد دارن بدو بدو میکنن یه لحظه هم تو ...

اکر پرجمعیتن چرافقط توغذا درست کنی؟ پس بقیه خانمها چیکار میکنن؟

پارسا پسرمامان😍
سه چهار روز کارگر داره نمیشه که اینهمه غذا درست کنم

داری میگی فقط پنجشنبه و جمعه الان شد چهار روزی؟!

بببین گل باید انتخاب کنی یا بری و این چند روز تحمل کنی به خاطر همسرت 

یا بگی نمیام این دفعه و یه استراحت بدی به خودت و نری و بگی بخره