2777
2789
عنوان

خونه پدرشوهرم غیر قابل تحمله

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 32 پست
داری میگی فقط پنجشنبه و جمعه الان شد چهار روزی؟!بببین گل باید انتخاب کنی یا بری و این چند روز تحمل ک ...

هر هفته پنجشنبه جمعه ها میریم روستا شوهرم خودش میره باغ کار میکنه دو هفته دیگه قراره محصول بچینن باید سه چهار روز بمونیم که بچینند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی برا کارگرهای خودش غذا درست میکنه باغ هر کی جداست پدرشوهرم زمینهاشو تقسیم کرده بین بچه هاش

حالا که باغ مال خودته باید خودت درست کنی کسی نمیاد که برای کارگرات غذا بپزه که

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

هر روز درست کن ببر براشون مگ خیلی کار سختیه؟ ما هم باغ کارگر داریم عر روز درست میکنیم میبریم

خونه من داخل شهره خونه پدرشوهرم روستاس ۳ ساعت فاصله داریم باید بریم سه چهار روز بمونیم شرایط خونه پدرشوهرم برا من غیر قابل تحمله

خونه من داخل شهره خونه پدرشوهرم روستاس ۳ ساعت فاصله داریم باید بریم سه چهار روز بمونیم شرایط خونه پد ...

خونه ماهم داخل شهره

یا باید بری بمونی بپزی یا هم از خونه بپزی ببری ج

مگه چقدر آشپزخونه بزرگه و اجاق گاز و وسیله آشپزی داره، که چند نفر همزمان برای کارگرهای خودشون آشپزی ...

برادرشوهرام با پدرشوهرم توی یه حیاطن 

جاریهام هر کدام خونه خودشون برا کارگرای خودشون غذا می‌پزند ولی بچه هاشون دائم خونه پدرشوهرم رفت و آمد دارن خونه پدرشوهرم مثل کاروان سراست

خونه ماهم داخل شهرهیا باید بری بمونی بپزی یا هم از خونه بپزی ببری ج

شرایط خونه پدرشوهرم غیر قابل تحمل 

خونه پر پشه و مگس شلخته یخچال باز میکنی بو میده برادرشوهرام از باغ میان با لباس گلی و خاکی میان تو خونه پارچ آب داخل یخچال سر میکشن تشنه بشم نمیتونم از یخچال آب بخورم از شیر آب میخورم

شرایط خونه پدرشوهرم غیر قابل تحمل خونه پر پشه و مگس شلخته یخچال باز میکنی بو میده برادرشوهرام از باغ ...

برا خودت بطری جدا ببر بگو‌سرما خوردم بالاخره خونه روستاس مردم کار کشاورزی و دامداری میکنن این چیزام هس سه چهار روز تحمل کردن چیزی نمیشه که یا خودتم  برو باغ باهاشون 

برا خودت بطری جدا ببر بگو‌سرما خوردم بالاخره خونه روستاس مردم کار کشاورزی و دامداری میکنن این چیزام ...

واقعا نمیشه تحمل کرد یکی دو بار شب خوابیدم اونجا تا صبح از نیش پشه خوابم نبرد فرداش سر درد شدید میگیرم از بی خوابی 

باغ هیچ امکاناتی ندارن گرمه سایبان هم نیست

فصل کشاورزی همینه همه باید همکاری کنن چاره ای نیست 

امروز ما هم گردو چینی داریم همینه وضع مون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فصل کشاورزی همینه همه باید همکاری کنن چاره ای نیست امروز ما هم گردو چینی داریم همینه وضع مون

من نمیتونم شرایط خونه پدرشوهرم تحمل کنم اونجا زندگی کردن خیلی سخته 

من پول کشاورزی نمیخام خونه خودمو میخام 😭😭😭