حالا ک خوابم نمیبره اینم بگم من اومدم ی شهر دیگه خونه داداشم ی هفته ای استراحت کنم و بریم بگردیم و خوش باشم پسرم و شوهرم خونه هست شوهرم راضی ک برو و اینا مشکلی نداره حالا بعد ۴ روز ک من اومدم پسرم زنگ زده عمه م گفته چجوری دلش اومده تو رو نبره اون یکی عمه ش هم گفته وای اگه من بودم صد سال بچم ول میکردم خودم برم تفریح با این حرفا گوش بچم و پر کردن اینم بگم پسرم ۱۱سالشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک خواهر شوهرت نیستم ولی خدایی من جات بودم دلم نمیومد من سه ساله هیچ جا نرفتم چون نامزدم شرایط مسافرت رفتنو نداره دلم نمیاد تکی بخواد بهم خوش بگذره خوبه ک میتونی
ولی خودم طاقتم نمیگیره این همه مدت برم جایی بدون بچه هام
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
وا چ حقی داشتن حتی خارج هم اینکارو میکنن برا آرامش و تجربه دوباره زندگی مجردی کجاش مشکل داره
مشکل همینه که شما مادر هستی و دیگه مجرد نیستی. تجربه مجدد مجردی با حس و غریزه مادری گاهی نمیخونه. منظورتون از خارجی ها دقیقا کجای دنیا هست؟ هر جای دنیا هم باشه لزوما کار درستی نیست. تابستونه و بجه ها تعطیل. اگر مدرسه بود باز توجیهی بود.
بحث شرایط و سن و سال نیستاصلا بگو بچه 18 سالش شدهبحث قرار گرفتن مادر بدون فرزند به مدت چند روز توی ی ...
خب چی میشه
بچه ۱۸ساله باید بره سربازی اتفاقا باید استقلال رو یاد بگیره
منم خیلی به بچه هام وابسته ام می میرم براشون بدون اونا حتی یه خوراکی کوفتم میشه اما گاهی اونقدر استرس و فشار کار روم بوده که دلم می خواد ولو دو روز تنها باشم