2777
2789
عنوان

چکار کنم بابام برام جهیزیه بگیره آبروم رفته پیش خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز مادربزرگت بت گفته همون اول .. کاش میرفتی سرکار حداقل یه مقدار میشد بخری

هووف هیچوقت ازشون راضی نمیشم

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

عزیزم الانم دیرنشده سرکار برو کم کم بگیر وام ازدواج ام اگه جورشه کافی نمی شه برای جهازت

چه کاری برم آخه دانشجوام وقتم پره شهرمونم کوچیک نهایت ۳ تومن حقوق بدن

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

در این مورد با همسرت صحبت کردید ؟

خودش داره میبینه هیچی نگرفتم همش میگه کاش زودتر عروسی میگرفتیم معلومه ناراضیه

دوتا بانک عوض کردم میگن بودجه نداریم

اشنای ما پدر و مادر جدا شدن بعد مادر پول نداشت جهیزیه بخره پدر هم به روی خودش نیاورد .بعد جالبه برادر بزرگ مجرد با درآمد خوب هم داشت اونم به روی خودش نیاورد و  دختر دست خالی فرستادن خونه شوهر .ولی خدا بهش رحم کرد شوهرش فهمیده بود گفته بود خودم همه چی میخرم .در حد وسع اش شوهرش ضروریات خریده بود .

حالا تو هم با شوهرت صحبت کن در حد ضروریات بخرین .

برو بانک سپه

الان سپه نوشتم خداکنه جور بشه همه چیزم هرروز داره گرون تر میشه

واقعا وام ازدواجو میگن بودجه نداریم؟ من خودم دلخوشیم وام ازدواجه 😂

اصلا دلت خوش نکن اگه دادن ک چ بهتر ولی خیلی سخت میدن وضعیت بودجه خیلی بده

اسمت دراومده بود عوض کردی؟

اره درومد ۲ ماهم صبر کردم نشد