2777
2789
عنوان

طلاقهای اطرافتون به چه علت بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 84 پست
آره همین امشب هم دیدم حتا عکس اندام خصوصی فرستاده و چت خیلی بد داشته دارم دق میکنم طلاق خیلی خیلی سخ ...

منم بیشمار دیدم خدا کاری نمیکنه نمیدونم چرا باید فکری بکنیم ن میشه زندگی کرد ن جداشد.

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره با بچه سخت میشه، زن همسایه چرا؟ تا میتونی مدرک داشته باش که بتونی حقتو بگیری

به اونم رو داده بود گفتم باهاش سلام علیک نکن ولی باهاش یه جوری بود انگار اون زنش بود من غریبه با اونم بحثم شد حتا زنه صد تا پیام داد باهام لج میکرد خیلی خیلی تو زندگی بهم ظلم کرده شوهرم بزرگترین مشکلش خیانته انگار بیماره همه جوره خوبه فقط خیانت کاره و این که وقتی میخوام طلاق بگیرم به غلط کردن میوفته 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

تجربه میگه راه درستی نیستبه رو خودت نیار ولی مدارکو برای دادگاه اینده نگه داریه وقت از یه مشاور زوج ...

حرف ما از اینا گذشته شوهرم خیلی براش عادی شده بعد هم جایی کم میاره به من تهمت میزنه همه می‌دونن 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

منم بیشمار دیدم خدا کاری نمیکنه نمیدونم چرا باید فکری بکنیم ن میشه زندگی کرد ن جداشد.

آره خیلی سخته من یخورده پول جمع کردم میخوام یکم دیگه جمع کنم خونه اجاره کنم برم از پیشش و بعد طلاق بگیرم 

عزیزمی..‌ 🌺منم خیلی دلم پره هعععیی😔

بمیرم برات چقدر سخته مشکلی داشته باشی که راه حل نداشته باشه 😔

[QUOTE=392848802]چطوری دیدی ؟؟ رمز گوشیشو داشتی یا هکش کردی؟[/QUOTE

۱۳سال افسرده و فراموشی گرفتم ومنزوی شدم.حالو حوصله ندارم ی دختر شاد تبدیل ب ..

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

من الان فقط تو چند راهی موندم کاش حداقل خانوادم کنارم بودن تنهام تو شهر غریب خودمم نمی‌دونم باید چیکار کنم طلاق هم که میگن اصلا اصلا آسون نیست یکبار رفتم اینقدر اینور اونور گفتن برو که گیج شدم 

[QUOTE=392848802]چطوری دیدی ؟؟ رمز گوشیشو داشتی یا هکش کردی؟[/QUOTE۱۳سال افسرده و فراموشی گرفتم ومنز ...

وای منم یه دختر شاد بودم همین الآنم کسی نمیتونه بفهمه مشکلم رو چون رو خندون هستم همیشه ولی دلم خیلی خیلی پره 

به اونم رو داده بود گفتم باهاش سلام علیک نکن ولی باهاش یه جوری بود انگار اون زنش بود من غریبه با اون ...

مشاور خیلی کمکت میکنه ولی دادگاه همش میخان سازش بشه نمیدونن آدم حتما صبرش تموم و جون بلب شده واقعا روح و روان آدم آسیب میبینه باید خیلی پوست کلفت بود...

مشاور خیلی کمکت میکنه ولی دادگاه همش میخان سازش بشه نمیدونن آدم حتما صبرش تموم و جون بلب شده واقعا ر ...

اصلا نمیاد بعد هم راضیش کنم راست نمیگه پیش مشاوره که میخواد دروغ بگه