2777
2789

بخورم پریود نشم از کی بخورم پریودم بشدت نامنظمه.و لکه بینی

من توصیه اش نمیکنم

ولی اگر خواستی کار خودتو بکنی و بخوری

حواستو جمع کن

قرص هورمونی ریسک داره

ریسک لخته شدن خون تو پات ، حرکتش ، امبولی و سکته قلبی و....

بنابراین باید تحرک داشته باشی در طول سفر

یه جا نشینی

🔴🔴اگر دارو خاص مثل اسپرین نمیخوری و مشکل انعقاد خون نداری

بایدددددددد هفته ایی ۴ یا ۵ بار امگا سه با غذا بخوری

خارجی بخر بو نده من ویواتون میگیرم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توصیه اش نمیکنمولی اگر خواستی کار خودتو بکنی و بخوریحواستو جمع کنقرص هورمونی ریسک دارهریسک لخته ش ...

خواهری کی بخورم ک پریود نشم 

ی سوال دیگ کپسول دایکسی ساکلین میخورم ممکنه اثرش بره ؟ لطفا بگو بعم

نمیشه در طول مصرف مسکن بخورم؟

تا زمانی که ال دی بخوری پریود نمیشی

ولی قطعش کنی دو سه روز بعدش پربود میشی

سه چها ر روز مونده سفر خوردنشو شروع کن

تا مادامی که اونجایی بخور

برگشتی خونت قطع کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تا زمانی که ال دی بخوری پریود نمیشیولی قطعش کنی دو سه روز بعدش پربود میشیسه چها ر روز مونده سفر خورد ...

خواهر الهی دردت ب جونم کی بخورمش عزیزدلم؟میگم الان لک بینی کم دارم ک قطع و وصل میشه

واس ی ۲ هفت دیگ سفرمه

خواهری کی بخورم ک پریود نشم ی سوال دیگ کپسول دایکسی ساکلین میخورم ممکنه اثرش بره ؟ لطفا بگو بعمنمیشه ...

اگر پریودت منظمه از ۵ روز قبل

اگر نامنظمی از ۷ روز قبل اینا

نه تداخل ندارن

ولی خب یه چیزی

میخوای معده ات رو نابود کنی!؟

ال دی خودش دهن معده رو صاف میکنه

روش ساکلین میخوری

بعد مسکن برا چیه اخه این وسط

پدر بدن در میادا

🔴 امگا سه ضروریه یادت نره!!!

ال دی مارک مارولین بخر ک عارضه گوارشی نده

دمیترون اینا هم بخر اگر تهوع داد بخوری

یا اگر معده درد داد فاموتیدین اینا باشه

معده پر پر پر وسط شامم بخور ال دی رو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تا زمانی که ال دی بخوری پریود نمیشیولی قطعش کنی دو سه روز بعدش پربود میشیسه چها ر روز مونده سفر خورد ...

خواهر قربونت برم کپسول دایکسی ساکلین اثرشو نمیبره؟قرصای مسکن هم نباید خورد؟

اگر پریودت منظمه از ۵ روز قبلاگر نامنظمی از ۷ روز قبل اینانه تداخل ندارنولی خب یه چیزیمیخوای معده ات ...

چشم دورت بگردم من عزیزدلم

پریودام ک کاملا نامنظمه میگم الان هم لک بینی دارم قطع میشه و اینا اگ بخورم بدتر نمیشه لک بینی

خواهر الهی دردت ب جونم کی بخورمش عزیزدلم؟میگم الان لک بینی کم دارم ک قطع و وصل میشهواس ی ۲ هفت دیگ س ...

ی هفته قبل سفر بخور چون میگی نامنظمی

اونجا هستی هم هر شب بخور

تا بخوری پریود نمیشی ولی قط کنی میشی

منم چندباری برای سفر زیارتی از این روش استفاده کردم 

خوب بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ی هفته قبل سفر بخور چون میگی نامنظمیاونجا هستی هم هر شب بخورتا بخوری پریود نمیشی ولی قط کنی میشیمنم ...

قربونت برم من خواهر ممنون ک اومدی راهنمایی کردی یعنی از ۱ هفته قبل شروع کنم بخورم الان  از دیروز لک بینی دارم ک قطع میشه و اینا 

بعد خواهر با کپسول دایکسی اثرشو نیمبره؟

ی هفته قبل سفر بخور چون میگی نامنظمیاونجا هستی هم هر شب بخورتا بخوری پریود نمیشی ولی قط کنی میشیمنم ...

خواهری میگن از روز ۵ پریود قبل بخور و اینا ربطی داره آیا دورت میگردم منو راهنمایی کن