2777
2789

وای من وحشتناک حالم بد میشه بشدتتتتتت خانواده سمی هستن بشدت کار دارن که باید از صبح تا شب سرپا کار انجام بدی  

و خب خستگی کار به کنار مادرشوهرت مدام بهت تیکه بندازه و خانوادش باهات درگیر باشن😭

از دیروز که مجبور بودیم اونجا باشیم تا همین الان ۴ ساعت گریه کردم😂 خدایا من خیلی میخام بی تفاوت باشم رفت و امد داشته باشم ولی مدام برام ثابت میشه که ادمش نیستن

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

همسرت باید همراه و‌پشتیبان باشه تنهایی کمرنگ بشه روابط ممکنه همسرت علیه شما بشه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیییییقا خوده منی..ببین خیلی حس بدیه متوجه بشی همشون باهات لجن هرکدوم به ی نحوی اذیتت میکنه و تیکه میندازه و باهم تیمن،حتی ی نفرم پشتت نیس و شوهرتم نتونه کاری کنه...

منکه میرم همش راجع به بی پولی،مریضی،پولداریه فامیلاشون حرف میزنن،ببین اعصاب نمیمونه واسم اینقدر که انرژی منفی بهم میدن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم دلم نمیخواد برم خوشم نمیاد اصلا ازشونولی شوهرم شدییییییییییییییییییییییییییییدا بچه ننه هست

شوهر من خودش از دست خانوادش کفری هستش همیشه و خیلییییی کم رفت و امد میکنیم ولی خب بعضی وقتا هم ناراحت میشه که نمیریم

همسرت باید همراه و‌پشتیبان باشه تنهایی کمرنگ بشه روابط ممکنه همسرت علیه شما بشه

همراه هست بیچاره ولی خب کاری هم از دستش برنمیاد با خودشم خیلی مشکل دارن خانوادش خودش بیشتر تو عذابه والا

شوهر من خودش از دست خانوادش کفری هستش همیشه و خیلییییی کم رفت و امد میکنیم ولی خب بعضی وقتا هم ناراح ...

پس جای شکرش هست که رفت و امدتون کمه 😁

من تا حالا ندیدم کسی مثل شوهرم باشه

گونه ی نادره😕 خدا فقط یدونه ازش ساخته و انداخته گردن منه بدبخت😂

کاربر سال ۹۶

هیچ کس از خانواده شوهرش اندازه من زخم نخورده اما خداروشکر دو ماهه قطع ارتباط کردم حالم عالیههه رابطم با شوهرم خوب شده تا دوماه پیش میخواستیم طلاق بگیریم از هم متنفر شده بودیم الان باز عاشق و معشوقیم