2777
2789
عنوان

بابام بهم تیکه انداخت

334 بازدید | 24 پست

🥲دیگه کارم بجایی رسیده که بابامم بهم تیکه می اندازه 

بخدا قسم اصلا بچه. بدی نیستم اصلاا اتفاقا خیلیم خوبم 

اومده به من میگه دیروز به دختر اومده بود مغازه اگه می‌دیدی هم ضاهرش خوشگل بود هم باطنش شیرین زبان بود 

اما یسریا هستن نه قیافشون مثل ذاتشونه بد هست 

به روی من گفت 

منم  گفتم  منظورت با  کنه من  فک میکنم دختر زشتیم یعنی چون زشتم آدم بدیم ؟ 

یه لحظه مکث کرد گفت نه حالا ممکنه یکی زشت باشه ها ولی آدم خوبیم باشه 

منم گفتم زشت بد  مثل خانواده شما  عمه هام  که سالی یکبار حال برادر زاده اش نمپرسه از ۱۲ سالگی مادرم مریض شده به تنه به زندگی دارم میچرخونم  هر کی جای من انجام نمی داد  دو جا کار میکنم خونه مغازه درس هم میخونم 

منم بهش گفتم خواهرات هم زشتن هم بد اخلاق کثیف   چون خانواده خودشو  حوری می‌دونه فک می‌کنه خیلی خواهرانش خوشگلن 

آخه از نظر خودم من اصلا زشت هم نیستم یعنی ایرادی به وضوحی تو صورتم نیست دماغم اره روبه بزرگه  پس چرا  یکسره منو مسخره میکنن بخدا بابام هم قدش کوتاه برای یه مرد ۱۷۰ هست من ۱۶۳ هستم  اصلا خانواده  خودش خوشگل نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هر اتفاقی که توی زندگیتون میوفته رو باید اینجا اعلام کنید؟به سلامتی ایشالا دفعه بعد تیکه نمینداز ...

عزیزم نگاه کنی بخدا من وسواس فکری گرفتم این غصه منم نمدونم جایی ندارم برم بگم تو دلم میمونه 

مگه باباها هم در مورد زشتی خوشگلی دخترشون حرف میزنن😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چرا هر اتفاقی که توی زندگیتون میوفته رو باید اینجا اعلام کنید؟به سلامتی ایشالا دفعه بعد تیکه نمینداز ...

بنده خدا کسیو نداره اومده پیش ما درد و دل کنه

اگر از تا‌پیکی خوشتون نمیاد بدون نظر دادن رد کنید بره