2777
2789
عنوان

شماهم مثل من وقتی میرید خونه مادرشوهرتون حالتون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 109 پست

وای بخدااا تو منی حرف منو زدی .. متنفرم ازینکه برم خونشون یا بیان ... الان امروز اومدن معلومم نیست تا کی بمونن .. تو فکر لینم خدایاااا چجوری فردا اونا و شوهرمو بپبچونمشون بزنم از خونه بیرون... مامانم کلی مهمون داره ک خب نمیشه اونجا برم ..نه دوستی نه رفیقی دکترم نمیشه الکی بگم شوهرم میفهمه خدایااا نجاتم بده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والاعكم ميرم خيلي كم..مثل مهمان پذيرايي ميشميك شبم دوشب نشدهشب دوم ميرم هتل(شهر ديگه هستن)

خوش به حالت  من مادر شوهرم مستقیم اومد بهم گفت چرا تو خونم گار نمیکنی مگه بچه ای بذارم جلوت بردارم. حالا جلو گذاشتن منظورش همون املتیه که ماهی یکبار خونش میخورم

دقیییییقا خوده منی..ببین خیلی حس بدیه متوجه بشی همشون باهات لجن هرکدوم به ی نحوی اذیتت میکنه و تیکه ...

وای دقیقا😭

ببین شوهر من دوتا برادر داره که خیلی قبل تر از ما ازدواج کردن و ما یکم رابطمون از اونا بعترع اونا تو جمع همدیگه رو تحقیر میکنن مدام و یکی از برادراش که رابطه زناشویش کلا افتضاحه بشدت به شوهرم حسودی میکنه هرسری ما میریم انجا دعوا رامیندازه که مثلا شوهرمو تو چشم منو بقیع خراب کنه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چرابعد عروسی متوجه میشید مادرشوهر وخواهرشوهروجاری وعمه شوهرو خاله شوهرو.........ادمای بدین

چون بعد عروسی خودشون رو نشون میدن البته مال من از اول نشون دادن خودشونو اما من انقدر چشمم کور بود نفهمیدم

هیچ کس از خانواده شوهرش اندازه من زخم نخورده اما خداروشکر دو ماهه قطع ارتباط کردم حالم عالیههه رابطم ...

خدا از کسایی که باعث مشکلات دوتا زوج میشن نگذره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خوش به حالت من مادر شوهرم مستقیم اومد بهم گفت چرا تو خونم گار نمیکنی مگه بچه ای بذارم جلوت بردارم. ...

خب عزيزم من از اول حرمت خودمو نگه داشتم.با بقيه جاريام اينجوري نيست چون اونانم مثل شما جلوشون املت ميزاره باز ميرن..ولي من ٢/٣ ماه يكبار ميرم .براي همين مهمان حساب ميشم

💕

شوهرت چطوری راضی شده قطع رابطه که با خانوادش؟

انقدر باهم سر خانوادش دعوا کردیم انقدر ار هم دور شدیم حتی میخواستم طلاق بگیرم قهر کردم اومدم خونه بابام چون واقعا تحمل رفتارا خانوادش نداشتم مدام باش دعوا میکردم اینم دید خانوادش آدم نیستن قبول کرد کات کنیم باخانواده که زندگیمون نپاشه

وای دقیقا😭ببین شوهر من دوتا برادر داره که خیلی قبل تر از ما ازدواج کردن و ما یکم رابطمون از اونا بع ...

حسادت داره فک کنم...ولی من نه،من ی خواهر شوهر و جاری دارم هر دو شوهراشون عالی پولدار زن دوست همه مناسبتا یادشونه و کادو میخرن،شوهرمن کاملا برعکس،حرفی ام بهم زده بشه لال مونی میگیره اونجا،یعنی اونجا کاملا بی پناهم،بدتر از اینکه اونا رو حس میکنم بو بردن که شوهر من سرد و سادس هی همش مثلا دامادشون میزنه توسرم اینو..منکه برا زنم فلان کارو میکنم شوهرتونیستم که و...خیلی بیشعورن..خیلی...یعنی بخام برات تعریف کنم ی تومار میشه

چون بعد عروسی خودشون رو نشون میدن البته مال من از اول نشون دادن خودشونو اما من انقدر چشمم کور بود نف ...

درود برتو که اعتراف میکنی وقبول داری

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس