2777
2789
عنوان

شماهم مثل من وقتی میرید خونه مادرشوهرتون حالتون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 109 پست
وای بخدااا تو منی حرف منو زدی .. متنفرم ازینکه برم خونشون یا بیان ... الان امروز اومدن معلومم نیست ت ...

وای خیلییییی حس بدیه نمیدونم چرا عروسو خیلی موظف میدونن بر کارهاشون 

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چرابعد عروسی متوجه میشید مادرشوهر وخواهرشوهروجاری وعمه شوهرو خاله شوهرو.........ادمای بدین

من ازدواجم سنتی بود تقریبا ولی خب طول میکشه ادماذو شناخت و اینکه قبلشم بفهمی کاری نمیتونی بکنی مجدد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت داره فک کنم...ولی من نه،من ی خواهر شوهر و جاری دارم هر دو شوهراشون عالی پولدار زن دوست همه منا ...

برادر شوهر منم پولدار تره از کارایی که برا زنش می‌کرد میگفت من ناراحت میشدم من شوهرم دستش تنگ بود ار عمد فخر میفروخت.  اینا خیر نمیبینن نگران نباش 

وای خیلییییی حس بدیه نمیدونم چرا عروسو خیلی موظف میدونن بر کارهاشون

ببین تمام دختر پسرا جاریا خونم جمعن همه از دم بامن لجن ..اهل تیکه انداختن و مسخره کردنن..شوهرم هیچی نمیتونه بگه هیچییی..من خودمم ارومم متاسفانه نمیتونم جواب بدم حرص میخورماااا الان خابم نمیبره بس ب کاراشون فکر میکنم 

منم مثل تو بودم

از جلوی در خونشون گریه میکردم تا برسم خونه

الان انقدر دیر به دیر میریم(هر سه ماه یا چهار ماه یه دفعه)

شام وناهار هم نمیریم 

سعی کنید با فاصله برید اینجوری برای اعصاب وروان خودتون بهتره

حسادت داره فک کنم...ولی من نه،من ی خواهر شوهر و جاری دارم هر دو شوهراشون عالی پولدار زن دوست همه منا ...

وای اینم بدترین حس دنیاس درکتتتتت میکنم کلا بیشعورن اینجور ادما دست میذارن رو نقطه ضعفت حالا معلوم نیس چه مشکلاتی دارن تو خونه ولی تو جمع خوب میشن😂

ببین تمام دختر پسرا جاریا خونم جمعن همه از دم بامن لجن ..اهل تیکه انداختن و مسخره کردنن..شوهرم هیچی ...

من یه مدت جواب ندادم داشتم میترکیدم آنقدر گریه میکردم اگر خدای نکرده باز باشون رفتو آمد کردیم و حرف زدن قسم خوردم که دیگه جوابشون رو بدم. روز مادر و پدر هم دیگه به هیچ کدومشون تبریک نمیگم و عید 

منم مثل تو بودماز جلوی در خونشون گریه میکردم تا برسم خونهالان انقدر دیر به دیر میریم(هر سه ماه یا چه ...

با فاصله میرم وضعم اینها🤦‍♀️

من یه مدت جواب ندادم داشتم میترکیدم آنقدر گریه میکردم اگر خدای نکرده باز باشون رفتو آمد کردیم و حرف ...

منم اون لحظه نمیتونم جواب بدم خاک تو سرم همش غصه میخورم

ببین تمام دختر پسرا جاریا خونم جمعن همه از دم بامن لجن ..اهل تیکه انداختن و مسخره کردنن..شوهرم هیچی ...

من برادر شوهرم خیلی وضع مالیش خوبه جاریم چند باری اومده خونه ام ولی من تا حالا اصلا نرفتم خونه اش .آدم دوروئیه قبول دارین بعضی جاریا از مادرشوهر و خواهر شوهر بدترن 

منم اون لحظه نمیتونم جواب بدم خاک تو سرم همش غصه میخورم

جواب بده بذار بگن سلیطهه است اما خودتو نابود نکن من انقدر فشار عصبی کشیدم و حرص میخوردم که مشکل هورمونی پیدا کردم ماه ها پریود نمیشدم رفتم دکتر گفت فقط از استرسه

من برادر شوهرم خیلی وضع مالیش خوبه جاریم چند باری اومده خونه ام ولی من تا حالا اصلا نرفتم خونه اش .آ ...

جاری که مار دوسره😐🤦‍♀️

چون بشدت حسود میشن