2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بفرمایید

من یکمی تحقیق کردم تو یوتوب بعضی جاهای دیگه میگن رشته های مهندسی که بری دانشگاه درساشو که خوندی بیای سر شغل هیچی بلد نیستی باید موقعه ایی دانشگاه هستی بری بیرون یسری چیزارو یاد بگیری خب این یسری چیزا چین دقیقا من باید چیکار کنم اصن منهدسی بنظرتون بهترین زیر شاخه اش چیه؟ اگه برم کاراموزی همه اون چیزاییو که گفتن باید برای کار کردن یادبگیری یاد میگیرم؟

و یه سوال دیگه ببخشید تو رشته های مهندسی سطح دانشگاه به اینده شغلی ربطی داره؟

من یکمی تحقیق کردم تو یوتوب بعضی جاهای دیگه میگن رشته های مهندسی که بری دانشگاه درساشو که خوندی بیای ...

سطح دانشگاه برای رشته های مهندسی مهمه اما اگر علوم پایه بخونین زیاد متفاوت نیست

توی بازار کار خب اوایل تا حدودی به چالش می‌خورید ولی بعد روی غلتک میفتید بهترین ها برق کامپیوتر مکانیک و مهندسی شیمی

سطح دانشگاه برای رشته های مهندسی مهمه اما اگر علوم پایه بخونین زیاد متفاوت نیستتوی بازار کار خب اوای ...

جدی مهمه؟ چند نفر گفتن مهم نیست

عمران چی، برق که میگن محاسبات زیادی داره نمیتونم مکانیکم کلا فک نکنم علاقه داشته باشم

کامپیوتر بازارکار و مشاغلو درامدش چطوریه