2777
2789

من ۲ماهه عقد کردم 

همسرم اینجوریه که رمز گوشیشو بهم نمیده 

با خونوادش میره بیرون بهم نمیگه کجا میره 

اصلا هیچیه هیچی به من نمیگه ولی من متاسفانه همه مشکلاتمو بهش گفتم و میگم 

چیکار کنم 

دوسدارم همه چیشو بهم بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد میکنید تازه یاد این چیزا میفتید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

کلا اینجوریہ شخصیتش فک نکنم بگہ پارتنر منم اینجوری بود یا مثلا میخواد نشون بدہ خیلی مردہ و ب زن رو نمیدہ یہ ھمچین چیزی😐😂

مبتلا به بیماری ادامه دادن اشتباه تا حَدِ تباهی .

ببین همسر تو مثل همسر من بهش یاد دادن که هیچی نگه

توام گوشیت رمز بذار

اصلا نگو مسایل و مشکلات خانوادگیتو بعدا تو دعوا میزنه تو سرت

حرفامو گوش بده

به خواهرت بگو به دوستت بگو حرفاتو ولی همه مسائل به شوهر نگو 

چه طور اون نمیگه؟

ببین همسر تو مثل همسر من بهش یاد دادن که هیچی نگهتوام گوشیت رمز بذاراصلا نگو مسایل و مشکلات خانوادگی ...

دقیقا بهش داداشیش یاد میده که حرفی نزنه چیزی نگه 

منم یه سری کارارو کم کم عین خودش شدم ولی تا الان خیلیییییی حرفا زدم دیگه دلم میسوزه بابت اون حرفایی که بهش گفتم🤦🏻‍♀️دوسدارم منم عین خودش باشم 

من الان باید چه رفتاری دربرابر این داشته باشم 

دقیقا بهش داداشیش یاد میده که حرفی نزنه چیزی نگه منم یه سری کارارو کم کم عین خودش شدم ولی تا الان خی ...

واقعا نامزدته؟

یا دوست پسر؟

اگه دوست پسره حساس نشو

ولی اگه شوهرته عیبی نداره قبلا گفتی به مدت نگی یادش می‌ره 

یه رمز بذار برای خودت .. مثلا وقتی خواستی بگی تو ذهنت به خودت بگو اگه بگم چی میشه؟ بعدش عذاب وجدان میگیرم و یا بعداً میزنه تو سرم پس گفتن اون موضوع سودی برای من نداره