2777
2789
عنوان

از امروز تصمیم گرفتم کلا قطع ارتباط کنم با خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه بی محلی بدون دلیل؟ یعنی خودشونم فهمیدن ؟

بخدا بدون دلیل از اولش همین بوده فقط از من می‌خوان برم کارای مادر شوهرمو بکنم شیش تا خواهر شوهر دارم که سه تا سوم اینجا زندگی میکنن هر روز اونجا میخورنو کثیف میکنن من برم جم کنم

حس میکنم یه کاری کردی ک باهات سرسنگین بودن

آره کارا مادر شوهرمو نمیکنم چون شیش تا خواهر شوهر دارم هر روز اونجا میخورن و کثیف میکنن البته سه تا سوم اینجا آخر هفته ها کلا دور همن

آره کارا مادر شوهرمو نمیکنم چون شیش تا خواهر شوهر دارم هر روز اونجا میخورن و کثیف میکنن البته سه تا ...

چی بگم والا هرجور خودت صلاح میدونی رفتار کن فقط همیشه خودت رو دست بالا بگیر ب بزرگترا هم حتمن احترام بزار فقط صمیمی نشو وقتی جو خوبی ندارن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
[QUOTE=392833829]نه شوهرم بهشون گفته بود[/QUOمتوجه نمیشم یعنی تو این چهارماه اصلا خونشون نرفته بودی؟ ...

نه نرفتم هر چند ماه یکبار میرم بخاطر دخالتهاشون و اینکه از من توقع دارن خونه مادر شوهرمو تمیز کنم خواهر شوهر ام هر روز اونجان شام ناهار بعد من برم تمیز کنم کثیف کاری ها شونا

نه نرفتم هر چند ماه یکبار میرم بخاطر دخالتهاشون و اینکه از من توقع دارن خونه مادر شوهرمو تمیز کنم خو ...

اصلا نباید همچین توقعی داشته باشن مگه خودشون کمرشون بیل خورده وظیفه اشونه خونه ی پدرمادرشون رو تمیز کنن

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  
بخدا بدون دلیل از اولش همین بوده فقط از من می‌خوان برم کارای مادر شوهرمو بکنم شیش تا خواهر شوهر دارم ...

نرو، وقتی مثل مهمان دعوتتون کردن برو و بیا 

خیلی کار نکن ، مثلن در حد ظرف میوه جمع کردن بلند شو ...

مثل خودشون باش