2777
2789
عنوان

خواهرم انگار جادو شده

148 بازدید | 6 پست

ی خواستگار داره که داره خودشو به ابو اتیش میزنه  ک زووتر ازدواج گنه باهاش رفنار تو خونه خیلی بده اصلا به مادرم احترام نمیزاره امروز با مادرم دعواش شد ک زنگ بزن اونا بیان و بخاطر این حرفش عصبی شدم گفتم اونا باید زنگ بزنن مثل دریده ها تو حیاط بود شروع کرد ب من فحش دادن که صدا میره به همسایه بغلی نه ابرو براش مهمه نه ما جلو همه خانواده ایستاده نمیدونم این دیونه چ مرگشه واقعا به خاطر طرفه یا جادو شده به حرف هیچکدوممون گوش نمیده متنفرم ازش

چیکار کنیم با این دیونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخاطر همینه ببینید چند وقته تو رابطه ان حتما و طرف خب چطور ادمیه بعد بزارین بیان خونه

دقیق نمیدونم شاید دو سالی بشه ک باهمن اخه ابن حیوون هیچی گوش نمیده و حالیش نیس میگه هیچی مهر نمیخوام بدون هیچی بره احتمال میدم پس فردایی مث سگ پرتش کنن بیرون یبارم فرار کرده بود خونه اونا میدونم اینو ی روزی بروش میارن و ادم حسابش نمیکنن

دقیق نمیدونم شاید دو سالی بشه ک باهمن اخه ابن حیوون هیچی گوش نمیده و حالیش نیس میگه هیچی مهر نمیخوام ...

حتما با ارومی تو فرصت مناسب باهاش صحبت کنید و اگاهش کنید فقط اینکه با برخورد بد و اینا نباشه که بدتر زده بشه از شما و یا اصلا بهش بگید برای اینکه ازدواج بهتری داشته باشی بیا بریم پیش مشاور و اگه شد ببریدش پیش مشاور و جریان رو توضیح بدین