2777
2789

نمیدونم چرا همیشه خدا بدبینم

من پنج هفتمه جنینم هنوز قلب نداره مادر شوهرم خیلی دست به دعاس هی پیگیره چون شوهرم وارکوسیل داشت بعد عمل کرد بدتر شد با مورفولوژی یک درصد باردار شدم 

خلاصه اولین فرصت برا تشخیص سالم بودن جنین دقیقا چه تایمی هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که سالمه عزیزم 

قلبش دیگه حتما تا نه هفته تشکیل شده 

ما خودمون قبل تشکیل قلب به خانواده ها خبر دادیم 

ان تی که اولین غربالگری جنین هست سیزده هفته انجام میدم بعدم آنومالی هست که دومین غربالگری جنینه و تقریبا تو هجده نوزده هفته انجام میشه 

بعضیا سلغری انجام میدم از همون هفته ها دوازده سیزده درسته هزینه بسیار بالایی داره اما هم جنسیت رو متوجه میشن هم از سلامتی جنین با خبر میشن 

من خودم سلغری ندادم 

دلبخواهیه برا همه واجب نیست انجام دادنش 

اما درکل به دلت بد راه نده اولا مبارک باشه دوما ان شالله که سالمه و سالم هم میاد بغلتون 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ان شالله که سالمه عزیزم قلبش دیگه حتما تا نه هفته تشکیل شده ما خودمون قبل تشکیل قلب به خانواده ها خب ...

آزمایش سلفری ۷ میلیون

از هفته ۱۰ به بعد انجام میشه

من عاااشق زمستونم❤️