2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4477 بازدید | 146 پست
الان من هرچی بگم شما که قبول نمیکنی ولی بچه تو دوسالگی انقدر به تمیزی لباسش اهمیت بده ،غذار رو رو پا ...

آخه من دوست ندارم توی لباس کثیف بمونه،الان بچه شما غذا بخوره لباسش کثیف بشه عوض نمیکنی؟!یا بستنی بخوره دستاش کثیف بشه بچسبه به هم نمیشوری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو واقعا شعور هم خوب چیزیه شوهر منم کمک نبوده و نیست ببین فقط یه چیزی بهت بگم قطعا پاهای بچه تو ...

وای باشه

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

عزیزم الهی به حق ماه ربیع الاول که داریم واردش میشیم دامنت سبز میشه من برای هر کس برای بچه دار شدنش ...

مرسی گلم از دعای زیبایت،  انشالله خدا به ماهایی ک تو حسرت بچه ایم ی نگاه بندازه حاجت دل همه رو بده 🥹🤲🏻

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

من ۲ تا پسر ۲سال و ۳ ماه و ۴ سال و ۹ ماهه دارم دیوانه میشم بعضی وقت ها بعد شوهرم که میاد میگه من سرک ...

اینکه قدر نمیدونن خیلی بدتره 

بعدم من مادر پدرم جدا زندگی میکنن از هم کل کارهای خونه بابام با منه خیلی وقتا براش غذار هم میپزم ولی نظافتش کامل با منه خواهرم اصلاااااا دست نمیزنه 

خونه مادرمم وقتی میرم توفع داره تمیزکاری عمقی شو انجام بدم یا بعضی وقتا براش غذا میپزم

اگه نکنم بدشون میاد میگن باید به پدرمادرت خدمت کنی

مرسی گلم از دعای زیبایت، انشالله خدا به ماهایی ک تو حسرت بچه ایم ی نگاه بندازه حاجت دل همه رو بده � ...

الهی آمین 

عزیزم سردیجات رو به طور کامل به صفر برسون

سردیجات که میگم شامل مرغ و تخم مرغ ماشینی هم میشه ها حواست باشه 

هر نوع سردیجاتی

ترشی لب نزن

روزانه یه لیوان دمنوش کلپوره بخور خیلی برای گرم کردن رحم عالیه 

من ۵۰ روز این رژیم رو گرفتم کامل با اولین اقدارم در ناباوری کامل باردار شدم دو بار قبل بیشتر از یک سال طول میکشید تا باردار بشم سر این آخری اصلا باورمون نمیشد 

عزیزم باید به بچه ات یاد میدادی،من یه دختر دارم تازه چندروز دیگه میشه ۲ساله الان ۲۳ ماهشه،انقد تمیز ...

عزیز دلم 

تو خونه ای که بچه دو ساله باشه اون خونه مرتب باشه بدون یکی مریضه یا مادر یا بچه

تو اون خونه بچه کودکی نکرده همش ترسیده و یا مادری که نابود شده مثل اینکه تو خونه شما بچه آسیب دیده ..بعدا تاثیرش و خواهید دید نه الان 

اگه بهتون برخورد معذرت

[QUOTE=392826057]از اون سمت بوم نباید افتاد ،بچه وسواس میشه،کودکی هم نمیکنه.[/QUOTEببین دخترم از اول ...

یعنی ماها که بچه هامون خرابکاری میکنن کثیف و نامرتبیم؟؟؟؟؟

من همیشه یه دستمال کنار دست پسرم میذاشتم بعد هر لقمه دور دهنشو پاک میکرد و دستش کثیف میشد به جایی نمیزد بهش آموزش داده بودم مشاور بسیار رد کرد گفت بچه باید کثیف کاری بکنه تا مرز خطر همراهش باش 

من و پسرم حتی یه بار وقتی کوچیکه خوابید رفتیم تو حیاط و یک گلدون سرامیکی رو با هم خرد و خاکشیر کردیم و هزار تا کار دیگه از حباب بازی و اب بازی و گل بازی هرچی که بگی بعدم ترتمیز کردیم حموم رفتیم و تمام ولی پسر بزرگم اهل خرابکاری نبود ولی کوچیکه هست 

بعدم دختر با پسر که فرق میکنه هیچ بچه با بچه هم حیلی فرق میکنه 

بعدم من بچه مو هیچ وقت ویترین نمیکنم کا بقیه بهش به به و چه چه کنن و بعدها بچه م مهرطلب و محتاج تایید بقیه باشه لطفا وقتی یکی انقدر دردمند و خسته ست زحم زبون نزنید 

فک کنم شوهرتون خسیسه منم دوقلو داشتم اونموقع ها شوهرم خسیس تر بود الان همه داستان هایی که بقیه از شی ...

الهی بمیرم برات 

خسیس نیست فقط دلش نمیخواد مثلا من تو خونه خیلی خوش به حالم بشه 

یعنی ماها که بچه هامون خرابکاری میکنن کثیف و نامرتبیم؟؟؟؟؟من همیشه یه دستمال کنار دست پسرم میذاشتم ب ...

همین درسته احسنت بچه باید بچگی کنه وگرنه حتما یه جایی مشکل داره 

بچه واس ریختن پاشیدن شکستنه وگرنه میشد بزرگسال 

یعنی ماها که بچه هامون خرابکاری میکنن کثیف و نامرتبیم؟؟؟؟؟من همیشه یه دستمال کنار دست پسرم میذاشتم ب ...

زخم زیون نزدم بچه ام رو هم ویترین نکردم،میگی بچه ام صبح میره مدرسه گریه میکنم میگم بهش آموزش بده،بچه رو زود بخوابون،انقد به خودت وابسته نکن چون من شنیدم وابسته باشن نمیرن مدرسه تنهایی،پس قبول دارید بچه با بچه فرق داره،من نمیدونم چرا خانوما جبهه میگیرن،بچه من خرابکار نیست خب چیکارش کنم به زور بگم خرابکاری کن کثیف کاری کن