2777
2789
عنوان

بچه ها من چکار کنم ک گردن همه رو بوس نکنم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 107 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا خیرت بده پریود شدم داشتم گریه میکردماااا یهو اینو دیدم زدم زیر خنده شوهرم میگه خل شدی

عیی عزیزممم❤️❤️🫂🫂خوشحالم ک باعث خندت شدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یکی از آشناها آرزوی پسر داشت بعد از چندسال که خدا بهش پسر داد تا چند وقت شومبول پسرش رو بوس میکرددار ...

یکی از عجیب‌ترین خلایق بوده ایشون.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

من باشم فک میکنم میخای گازم بگیری یه چک میخابونم زیر گوشت

🤣🤣🤣🤣جون بابا وحشی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خب کار بدی میکنی عادتت رو ترک کنبوسیدن گردن چه صیغه ای هستمثلا اگر از کوچکی پاهای داداشت رو بوس میکر ...

😐😐😐

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

ما لوپشم رو هوا بوس میدیم اونوفت تو گردن مردم ماچ مبکنی😂😐کلا از بوس بدم میاد

والا منم خوشم نمیاد طبق عادته میفهمم ریدم🤣🤣🤣🤣

حتی گردن داداشتم زشته میبوسی!!چقدر اون طفلک اذیت میشه از این کارت. چقدر روی ارتباطش آینده‌ش با همسرش ...

واا چرا داداشم  اخه کوچولوعه بو نوزاد میده هنوزم خیلی خوبه اصلا وقتی بوسش میکنم میرم ت بچگیاش 🥲🥲

ماشاالله دست خوش🤣🤣🤣🤣🤣

شوهر داشته باشی که از دستت فرار میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حیف دندون نیش نداری یه دوتا نیش خون اشامی هم جا مینداختی که نونمون تو روغن بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑