2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 146 پست
بزرگه نوزادیش خیلیییییی سختم بود اصلا خواب و خوراک نداشت شیر نداشتم واقعا دستتتتت تنهااااااای کامل ب ...

چه جالب دقیق مثل پسرهای من بزرگه از اول گریه و نق نقو و مریض  و شب بیدار

دومی از اول  اروم و بخواب الان که ۲ سالشه شده اتیش هرلحظه که خرابکاری میکنه 🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان بچه چهار ماهه دارم ختنش کردم امروز تمام کارهای خونم مونده شوهرمم کمک نمی‌ده که هیچ گیر هم م ...

بگو نرسیدم ناراحتی وایسا بشوره و مرتب کن محل نده تا عادت کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مگه بدون گریه هم میشه؟!!!!!الان پسرهای من ۸ سالشونه. کوچیک که بودن بعد از ۱۱ شب برای خودم جشن مبگرفت ...

چه جالب مشترکن مادرها 

منم منتظرم‌بخوابن بچه ها چای و تخمه و اجیل و غذابخورم 

ونی نی سایت بخونم 

واسه همین ۴ کیلو چاق شدم😅

پسر منم با لوله جارو برقی داشت شخصیت کارتونی تلویزیون رو تنبیه میکرد که دیدیمش، باباش زد تو سر خودش، ...

وای 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پسر منم با لوله جارو برقی داشت شخصیت کارتونی تلویزیون رو تنبیه میکرد که دیدیمش، باباش زد تو سر خودش، ...

قیافه پسرت و اونموقع با  ایموجی نشون بده 😂

میخوام ببینم واقعا قیافه ترکیده شمارو دید واکنشش چی یود 😂

پارسال پیش یک رو رفت امسالم باز گذاشتم پیش دبستانی بره چون مشاور گفت بذار ۷وسالش تموم بشه بعد بره کل ...

فک کنم شوهرتون خسیسه 

منم دوقلو داشتم اونموقع ها شوهرم خسیس تر بود 

الان همه داستان هایی که بقیه از شیطونب بچه هاشون گفتن براب من شوخی بود 

حالا ببین من چی کشیدم 😂

بزرگه نوزادیش خیلیییییی سختم بود اصلا خواب و خوراک نداشت شیر نداشتم واقعا دستتتتت تنهااااااای کامل ب ...

عزیزم باید به بچه ات یاد میدادی،من یه دختر دارم تازه چندروز دیگه میشه ۲ساله الان ۲۳ ماهشه،انقد تمیز و مرتبه که بخدا هرکی میبینه هنگ میکنه،مرتب دستاشو میشوره لباسش اگه کثیف بشه حتی یه نقطه کوچولو سریع میگه لباسمو عوض کن،انقد که من از بچگی شستمش و روش حساس بودم،بهش از بچگی یاد دادم روی روفرشی بشینه خوراکی بخوره و به هیچ وجه موقع خوراکی خوردن راه نره،از خواب بیدار میشه کمک میکنه واسه جمع کردن رختخواب بلد نیست فقط بالشت رو جا به جا میکنه😂😍خلاصه واقعا تمیز و مرتب،بعضی وقتا که بقیه میبینن و تعریف میکنن به خودم افتخار میکنم یک سال و نیم زجر کشیدم و توی خونه نشستم از همه چیزم زدم ولی واقعا ارزش داشت از تربیتم راضی ام خداروشکر

پسر منم زد تلویزیون ۵۰ مامانم اینا رو شکوند😑داشت شیشه شیرشو ب داداشم پرت می‌کرد خورد ب تلویزیون 

چندوقت دیگه دخترت تراپیست لازم میشه چه افتخاری خانم

چرا تراپیست؟!خداروشکر مشکلی نداره باهم بازی میکنیم با بچه های ساختمونمون بازی میکنن و عین بچه های دیگه بچگی میکنه فقط تمیز

عزیزم باید به بچه ات یاد میدادی،من یه دختر دارم تازه چندروز دیگه میشه ۲ساله الان ۲۳ ماهشه،انقد تمیز ...

از اون سمت بوم نباید افتاد ،بچه وسواس میشه،کودکی هم نمیکنه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چندوقت دیگه دخترت تراپیست لازم میشه چه افتخاری خانم

بچه ای که کودکی نکرده و ممکنه بیماری وسواس بگیره

چرا تراپیست؟!خداروشکر مشکلی نداره باهم بازی میکنیم با بچه های ساختمونمون بازی میکنن و عین بچه های دی ...

الان من هرچی بگم شما که قبول نمیکنی ولی بچه تو دوسالگی انقدر به تمیزی لباسش اهمیت بده ،غذار رو رو پارچه بخوره وبدو بدو نکنه،ومدام دستاشو بشوره اصلا اصلا طبیعی نیست بازم خود دانی ولی بدون این روزها تموم میشع وهیچ کس یادش نمیاد بچه دوساله شما چقدر تمیز بود فقط امیدوارم بچه رو به مسیر وسواس نکشونده باشی ودنیای بچگیش رو ازش نگیری

[QUOTE=392826057]از اون سمت بوم نباید افتاد ،بچه وسواس میشه،کودکی هم نمیکنه.[/QUOTE

ببین دخترم از اول تمیز بود،چون منو پدرش واقعا تمیز و مرتبیم توی خونمون هرچی سر جای خودشه،دخترمم مارو دید مثل ما شد،وگرنه شیطنت خودشو داره ولی خرابکاری نمیکنه،وگرنه بازیشو میکنه و با دوستاش وقت میگذرونه لباسش موقع خوردن کثیف میشه ولی بعدش میاد میگه عوض کن،پس بچه توی لباس کثیف بمونه خوبه؟!