2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 146 پست

شما کمکی نداری باید گاهی بچه هار وبزاری پیش همسرت بری برا خودت بیرون یا با دوستات وقت بزاری ....چند سال سخته ولی بعدش بزرگ میشن و آروم میگیرن....منم ی پسر بیش فعال دارم گاهی از دستش گریه میکنم الان همه میگن یکی دیگه بیار ولی یه اعصابم نمی‌کشه واقعا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اونجوری شوهرم فک میکنه قراره من تنها بشم بهم خوش بگذره بیرونم تنهایی نمیتونم ببرمشون دوتاشونوکوچیکم ...

اگه خانه ی بازی میمونن یه دونه خوبشو پیدا کن ببز چند ساعتی بذار راحت میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر واقعا نمیشه از اطرافیان‌ انتظار داشت که بچه هارو نگه دارن،اونا که به دنیا نیاوردنشون؛واقعا هم نمیشه،بچه خیلی مسئولیتش سنگینه.

اما به نظرم کلاس یا مهد کودک ثبت نامشون کن؛حدقل برای یکی دو ساعت خلوت میشه وقتت

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
و کمی که دوتا پسر شیر به شیر داشتم، شهر غریب 😅زحمت هاتو هدیه کن به حضرت زهرا آروم بگیری عزیزم

منم وقتایی که میگم یا زهرا کمکم کن ،خستگیم کمتر میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
میفهممبعد هی میگن بچه بیاریددرک ندارن کهمن نمیدونم شاید قدیما میشدالان نمیشهههههیه گوهی جایی برو تنه ...

هیشکی نگه نمیداره تنهایی رو تجربه کنم 

مامانمم کلا حوصله بچه نداره خواهرمم همینطور 

همشم تو خونه 

شوهرمم حاضر نیست نیم ساعت اینا رو ببره بیرون من نفس بکشم 

نهایت میبره مغازه سر ۵ مین میدوعه میاره خونه

شما کمکی نداری باید گاهی بچه هار وبزاری پیش همسرت بری برا خودت بیرون یا با دوستات وقت بزاری ....چند ...

به حرف بقیه اهمیت نده،کشش خودت و همسرت رو بسنج

بچه بیاری و از نظر روحی نکشی خیلی خیلی بده واقعا؛یه مسئولیت سنگینه

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
اتفاقا سر اولی میخواستیم دومی در رفت ولی من قبلا خیلی بهتر بودم تقریبا عالی بودم الان فرسایشی شدم کم ...

بفرستشون مهدکودک یا ببر پارک وقتی میخوای بخوای بهشون بگو تو رو نقاشی کنن اروم میشن بگو یه قانون وقتی نقاشی میکنید کسی نباید بهم بگه چطوره چطوره 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

عزیزم منم دوتا پسر دارم و مثه شما واقعا اذیت میشم موندم چیکار کنم چطور با هاشون راه بیام از بس اذیت ...

به خدا شبا خوردم دلم میخواد یکی کمرمو ماساژ بده همش باید سرویس بدم 

هیشکی نگه نمیداره تنهایی رو تجربه کنم مامانمم کلا حوصله بچه نداره خواهرمم همینطور همشم تو خونه شوهرم ...

دقیقا انگارمنی

مامان منم اصلااااا حوصله نداره اینم شیطونه میدونما

ولی خب خیلی نامردیه که هیچ کمکی ندارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خونه ماامروزسطل ماست چپه شدیه مدت احساس میکنم مغزم دردمیکنه

دختر من یک روز نایلون شیر که از لبنیاتی خریدیم مثل توپ پرتاب کرد هوا ، کیسه افتاد وسط هال ترکید شیرا پخش خونه شد ، من و شوهرم شوکه ب هم نگاه میکردیم ، دخترم می‌خندید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
استارتر واقعا نمیشه از اطرافیان‌ انتظار داشت که بچه هارو نگه دارن،اونا که به دنیا نیاوردنشون؛واقعا ه ...

من واقعا توقع ندارم فقط وقتایی که ناچار میشم مثل دکتر رفتنی 

وقتی کوچیکه رو باردار بودم برای چکاپ و سونو بعضی وقتا بزرگه رو میبردم تا به کسی زحمت ندم 

مهد اینام شوهرم نمیذاره فک میکنه خوش به حال من میشه

به حرف بقیه اهمیت نده،کشش خودت و همسرت رو بسنجبچه بیاری و از نظر روحی نکشی خیلی خیلی بده واقعا؛یه مس ...

اره نباید اهمیت داد ما واقعا کشش نداریم به نظرم اصلا وقت خوبی نیست هم اعصاب میخاد هم هزینه هامون دوبرابر میشه هم میفتیم تو مسئولیتش.....دلم میخاد برم سرکار و یه بهش فکر نکنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤