2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4430 بازدید | 146 پست
دقیقا انگارمنیمامان منم اصلااااا حوصله نداره اینم شیطونه میدونماولی خب خیلی نامردیه که هیچ کمکی ندار ...

خواهرمو من بزرگ کردم خیلی زحمتشو کشیدم الان اون حوصله بچه های منو زیاد نداره کمک میکنه ها ولی فقط وقتایی که دیگه من ناچارم پیششون باشم

دختر من یک روز نایلون شیر که از لبنیاتی خریدیم مثل توپ پرتاب کرد هوا ، کیسه افتاد وسط هال ترکید شیرا ...

صحنه ی وحشتناکی بود

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا توقع ندارم فقط وقتایی که ناچار میشم مثل دکتر رفتنی وقتی کوچیکه رو باردار بودم برای چکاپ و س ...

متوجهم یه وقتایی آدم واقعا شرایط بردن بچه هارو نداره باید بزاره پیش کسی امابعضی از خانما هستن بچه میارن توقع دارن اطرافیان بچشونو بزرگ کنن😐😤 

نمیشه که،شماهم آدمی نیاز به استراحت داری ،هر آدمی نیاز به تنهایی داره گاهی،باهاش صحبت کن اگر قبول نکرد مسئولیت بده بهش از بچه ها

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
من واقعا توقع ندارم فقط وقتایی که ناچار میشم مثل دکتر رفتنی وقتی کوچیکه رو باردار بودم برای چکاپ و س ...

باید برن مهد برا خودشونم بهتره ...باید به شوهرت مسئولیت بدی مرد رو بهش مسئولیت ندی پررو میشه فکر میکنه وظیفه زن هست که صفر ت اصد بچ هرو دوشش باشه منم سر نوزادی پسرم چون بلد نبودم به همسرم مسئولیت بدم خیلی پررو شده بود ولی الان که بهش مسئولیت میدم میگه جرف دومی رو نزن که واقعا سخته

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خواهرمو من بزرگ کردم خیلی زحمتشو کشیدم الان اون حوصله بچه های منو زیاد نداره کمک میکنه ها ولی فقط وق ...

تو جدا منی ها

منم داداشمو تقریبا بزرگ کردم،ولی الان تا پسرم اذیتش کنه میزنتش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

متوجهم یه وقتایی آدم واقعا شرایط بردن بچه هارو نداره باید بزاره پیش کسی امابعضی از خانما هستن بچه می ...

زیر بار نمیره دیگه خسته شدم انقد بهش گفتم یه شبایی میگه برید خونه مادرت تا خودش راجت استراحت کنه ولی برای من نمیکنه 

دلن میخواد گریه کنم

مگه بدون گریه هم میشه؟!!!!!

الان پسرهای من ۸ سالشونه. کوچیک که بودن بعد از ۱۱ شب برای خودم جشن مبگرفتم غذا میپختم و میخوردم، فرداش هم از بس راه میرفتم همش آب میشد. تو خونه تکونی میپوشیدم. نشستن درکار نبود. 

همش میگذره عزیزم و بعد فیلم ها رو نگاه می‌کنی و دلت تنگ اون روزها میشه 

اره نباید اهمیت داد ما واقعا کشش نداریم به نظرم اصلا وقت خوبی نیست هم اعصاب میخاد هم هزینه هامون دوب ...

آره نباید اهمیت داد،بقیه که مسئولیت سنگینی ندارن فقط میگن بیار

هم هزینه ها بیشتر میشه،الان یه پوشک خدا تومنه

هم از لحاظ روحی روانی آدم میره تحت فشار نگه داری از بچه واقعا سخته.

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
دختر من یک روز نایلون شیر که از لبنیاتی خریدیم مثل توپ پرتاب کرد هوا ، کیسه افتاد وسط هال ترکید شیرا ...

پسر منم با لوله جارو برقی داشت شخصیت کارتونی تلویزیون رو تنبیه میکرد که دیدیمش، باباش زد تو سر خودش، تلویزیون ۵۰ اینچ ال جی خراب شد. همون زمان که دلار هی داشت می‌رفت بالا. و من که خدا رو شکر میکردم تلویزیون جهیزیه من نیست 😂

مگه بدون گریه هم میشه؟!!!!!الان پسرهای من ۸ سالشونه. کوچیک که بودن بعد از ۱۱ شب برای خودم جشن مبگرفت ...

خدا کنه 

خودم انقد دوست دارم باهاشون بازی کنم وقت بگذرونم 

به خدا همه این کارا رو هم میکنما همش میگم بعدا دلم میسوزه ولی فرسوده شدم انگار 

پسر بزرگت امسال باید بره پیش دبستانی باز یه کم بهتر میشه

پارسال پیش یک رو رفت امسالم باز گذاشتم پیش دبستانی بره چون مشاور گفت بذار ۷وسالش تموم بشه بعد بره کلاس اول 

پارسالم دردسرای خودشو داشت با اینکه غیرانتفاعی بود ولی نتونستن جذبش کنن هر روز صب بچه م با گریه میرفت 

یه اعصاب خردی کامل هر روز داشتم سر صبح ظهرم با لین کوچیکه شیطون بدو بدو میرفتم دنبالش 

فک کن راهی که خودم تو هفت دیقه میرفتم پیاده با اینا ۵۰ دیقه میشد یعنی پدرمو درمیاوردن تا برم و برگزدم 

خدای نکرده اگه براشون اسباب بازی ای چیزی میخریدم شوهره پدرمد درمیاورد باید قایم میکردیم