2777
2789

واقعا راه رستگاریه

هر چیزی که خدا و پیامبران و امامان گفتن واقعیه 

نماز شب باعث زیبایی میشه واقعا

پیاز خوردن ( توصیه پیامبران برای بلند شدن مو کتاب گنج های معنوی) باعث بلند شدن مو میشه 

و هزاران چیز دیگه 

حتما امتحان کنید 

کتاب گنج های معنوی هم خوبه تهیه کنید

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

پیاز  گوگرد داره

و کلا گوگرد برای رشد مو و مشکلات پوست و مو کاربرد داره

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز گوگرد دارهو کلا گوگرد برای رشد مو و مشکلات پوست و مو کاربرد داره

درسته گلم 

کلا از لحاظ علمی هم همه توصیه هاشون ثابت شده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

و من تواین دوسال اینو باجووووون و دل درک کردم فهمیدم ک نباااااید ب هیچ وجه نباید چیزی رو ب زور ازخداخواست اینو ب چشم توزندگیم دیدم.

فقط خداخودش بهم رحم کنه دوباره زندگیم درست بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حالا از همه توصیه هاشون باید پیاز خوردنو مثال میزدی🫤

الان همه میگفتن چقدر زود موهات بلنده شده یارم افتاد🤭

و من تواین دوسال اینو باجووووون و دل درک کردم فهمیدم ک نباااااید ب هیچ وجه نباید چیزی رو ب زور ازخدا ...

منم اینو با جون و دل درک میکنم 

نباید هم ناشکری کرد اصلاااا 

برات دعا میکنم گلم 

منم اینو با جون و دل درک میکنم نباید هم ناشکری کرد اصلاااا برات دعا میکنم گلم

ممنون عزیزم فدات

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برای کار خوب یا برای درست شدن زندگی چیزی نمیدونی؟شوهرم پیک موتوریه بیکار شده

چله زیارت عاشورا بگیر گلم انشالله شغل خوب پیدا میکنن و سوره واقعه رو هر شب بخون