2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 146 پست
یه ۵ ساله دارم یه دو ساله امروز قابلمه برنجو چپه کردن نشستم اون وسط های های گریه کردم 😑😂عرررر میزد ...

😁😁😁🤣🤣

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرشون بیرون یا یه کلاس بنویس یه کم انرژیشون تخلیه شه

اونجوری شوهرم فک میکنه قراره من تنها بشم بهم خوش بگذره 

بیرونم تنهایی نمیتونم ببرمشون دوتاشونو

کوچیکم خیلی شیطون و سر به هواست 

اصلا دست نمیگیره تو خیابون باید یه کم عقل رس بشه بتونم برم بیرون

عزیزم اگر وضعیت مالیتون خوبه یا پرستار بگیر خودت برو بیرون بگرد و یکم به خودت برس من خودمم بخاطر همی ...

پرستاااار ؟؟؟؟؟

یک بار کارگر کمکی نگرفته تو خونه دارم تا میشم به خدا 

خیلی کم همش میریزم تو خودم الان با بدختی خوابیدن خببعد باید منتظر شوهر باشم از سر کار بیاد شامشو بدم ...

منو بگو دعا میکنم شوهر کنم چ سخته ها خدا صلاحمو پس خواسته😁😂🧑‍🦽

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یه ۵ ساله دارم یه دو ساله امروز قابلمه برنجو چپه کردن نشستم اون وسط های های گریه کردم 😑😂عرررر میزد ...

خونه ماامروزسطل ماست چپه شدیه مدت احساس میکنم مغزم دردمیکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

درک نمیکنم اونایی که عاشق بچن .چن تا چند تا هم میارن

ببین منم بچه دوست دارم خیلی ولی الان دیگه جونی برام نمونده

خونه مادرمم که برم مامانم توفع کار داره ازم میگه بچه هام باید بهم خدمت کنن

کسی نمیتونه دیگه تورو بتراپه😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
هیج کس این کارو برام نمیکنه که برم استراحت کنم فقط؟در مواقع ضروری مثل دکتر مادر و خواهرم نگه میدارن ...

کسی نکنه

سنشون اونقدری هست که بذاری مهد

الان مطمئنم برای مهد هم بهانه میاری

ولی دیگه باید قبول کنی 

ابر زن و این چیزا توی داستاناست و اداهای الکی یه عده که هیچی از واقعیت زندگی شون نمی دونیم

در هفته چند ساعت از بچه باید دور بود

هم برای اونا عالیه

هم برای مادر بچه .......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هیج کس این کارو برام نمیکنه که برم استراحت کنم فقط؟در مواقع ضروری مثل دکتر مادر و خواهرم نگه میدارن ...

بچه رو بگذار ،الکی بگو نوبت دکتر دارم 

چاره نیست ، اطرافیان منم اکثرا همراهی نمیکردن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تو اینجور بودی میگیم سر اولی در رفت سر دومی هم درفت؟

اتفاقا سر اولی میخواستیم دومی در رفت 

ولی من قبلا خیلی بهتر بودم تقریبا عالی بودم الان فرسایشی شدم کم آوردم 

بچه هام کم خوابن

باباشون اداییه هی اورد ناشتا میده امروز گیر داده بود کوچیکه رو از پوشک بگیر 

الان اذیتم دیگه جون ندارم