هروقت عصبی شدی به این فکر کن که مادرایی مثل من که بچه سی پی دارن چی میکشن اونوقت آروم میشی شلوغ کاری بچه چیز طبیعیه شکر گذار باش که خدا همچین نعمت های بهت ذاده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی کم همش میریزم تو خودم الان با بدختی خوابیدن خببعد باید منتظر شوهر باشم از سر کار بیاد شامشو بدم ...
منو بگو دعا میکنم شوهر کنم چ سخته ها خدا صلاحمو پس خواسته😁😂🧑🦽
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
یه ۵ ساله دارم یه دو ساله امروز قابلمه برنجو چپه کردن نشستم اون وسط های های گریه کردم 😑😂عرررر میزد ...
کسی نمیتونه دیگه تورو بتراپه😂
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
هیج کس این کارو برام نمیکنه که برم استراحت کنم فقط؟در مواقع ضروری مثل دکتر مادر و خواهرم نگه میدارن ...
کسی نکنه
سنشون اونقدری هست که بذاری مهد
الان مطمئنم برای مهد هم بهانه میاری
ولی دیگه باید قبول کنی
ابر زن و این چیزا توی داستاناست و اداهای الکی یه عده که هیچی از واقعیت زندگی شون نمی دونیم
در هفته چند ساعت از بچه باید دور بود
هم برای اونا عالیه
هم برای مادر بچه .......
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
هیج کس این کارو برام نمیکنه که برم استراحت کنم فقط؟در مواقع ضروری مثل دکتر مادر و خواهرم نگه میدارن ...
بچه رو بگذار ،الکی بگو نوبت دکتر دارم
چاره نیست ، اطرافیان منم اکثرا همراهی نمیکردن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...