2777
2789
عنوان

از بچه داری خستم بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 146 پست
پسر منم با لوله جارو برقی داشت شخصیت کارتونی تلویزیون رو تنبیه میکرد که دیدیمش، باباش زد تو سر خودش، ...

واااای خدا پسر کوچیکم هم تی وی مادرمو شکوند تاپیکشو زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهایی ک در حسرت یدونه بچه ایم 😑🥲 عزیزم تمرین شکرگزاری انجام بده کتاب معجزه شکرگزاری بخون تمریناش رو انجام بده باور کن تاثیرشو خواهی دید

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

نوزادی شون سخت تره یا این‌موقع شون؟

بزرگه نوزادیش خیلیییییی سختم بود اصلا خواب و خوراک نداشت شیر نداشتم واقعا دستتتتت تنهااااااای کامل بودم 

کوجیکه نوزادیش حتی مریضم نشد انقد خوب بود خوب میخورد خوب میخوابید کولیک اینام نداشت 

شیرمم عالی میخورد و میخوابید الان جونمو کنده یه لحظه نمیشه تنهاش بذاری قطعا یه خراب کاری میکنه 

ماهایی ک در حسرت یدونه بچه ایم 😑🥲 عزیزم تمرین شکرگزاری انجام بده کتاب معجزه شکرگزاری بخون تمریناش ...

عزیزم الهی به حق ماه ربیع الاول که داریم واردش میشیم دامنت سبز میشه 

من برای هر کس برای بچه دار شدنش دعا کردم خدا بهش بچه داده انشالله تو هم حاجت دلتو میگیری عزیزم .منم زیاد ناله کردم واقعا خسته بودم حلالم کنید بچه ها

بزرگه نوزادیش خیلیییییی سختم بود اصلا خواب و خوراک نداشت شیر نداشتم واقعا دستتتتت تنهااااااای کامل ب ...

منم الان بچه چهار ماهه دارم ختنش کردم امروز تمام کارهای خونم مونده شوهرمم کمک نمی‌ده که هیچ گیر هم میده چرا اینجا کثیفه چرا ظرفا ناشوره فلانه بهمانه و.......

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ببین الان مشکلت با همسر و جاریته؛ نه خودت و بچه‌هات. خشمتو سر جاریت خالی کن.

حوصله حرف و حدیثشونو ندارم 

بچه هامم خستم کردن 

خلاصه که جونم داره در میره دیگه

امشب خیلی ناله کردم .خدا رو شکر اینجا هست حرف بزنیم واقعا خدایا شکرت ناشکری نمیکنم 

من ۲ تا پسر ۲سال و ۳ ماه و ۴ سال و ۹ ماهه دارم 

دیوانه میشم بعضی وقت ها 

بعد شوهرم که میاد میگه من سرکار بودم توخسته ای😟

تازه الان تابستونه  وگرنه معلم هم هستم کارهام دوبله ست 

خدا کمکمون کنه 

امانت هاش رو خوب نگه داری کنیم 

و منو ببخشه که گاهی دعوامیکنم با پسرهام

من که یکی دارم روانی شدم چه برسه به شما که دو تا هستن 

پسرم همش میگه من خواهر برادر می‌خوام ، همسرمم بچه دوم دوست داره ولی هر چی فک میکنم واقعا از پسش برنمیام ، دیگه نه انرژی دارم نه حوصله 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
منم الان بچه چهار ماهه دارم ختنش کردم امروز تمام کارهای خونم مونده شوهرمم کمک نمی‌ده که هیچ گیر هم م ...

بهش بگو واقعا شعور هم خوب چیزیه 

شوهر منم کمک نبوده و نیست 

ببین فقط یه چیزی بهت بگم قطعا پاهای بچه تو ببند مثل قنداق زیاد سفت نه که دردش بگیره ها ولی تکونم نتونه زیاد بخوره

پسر کوچیکم نبستم پاهاشو به خونریزی افتاد یعنی یه بلایی سرم اومد که فقط خدا رحم کرد

حق داری تحمل کن از یک ماه دیگه نصف روز اون پسرت نیست اوضاع بهتر میشه انرژی جمع کن برام کلاس اولیت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)